Fethiyeli Gençler Haberleri

Fethiyeli Gençler Haberleri

MİLLETVEKİLİ DEMİR FETHİYELİ GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Fethiye ilçesinde “İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a” etkinliğinde davetleri üzerine gençlerle bir araya geldi.

BAŞKAN DEMİR:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, ülke gündemiyle ilgili açıklamada bulundu. CHP'nin gençlere yönelik birçok yenilikçi projesi olduğunu belirten Başkan Demir, " Fethiyeli gençlerin de, Türkiye'nin de yüzü CHP ile gülecek"dedi.

FETHİYELİ OKÇULARIN BAŞARISI

Fethiye’de okçuluk sporuna ilgi gün geçtikçe büyüyor. Okçuluğa ilgisi artan Fethiyeli gençler son olarak Muğla’da düzenlenen İl Birinciliği müsabakalarında Fethiye adına başarılı sonuçlar aldılar.

Fethiyeli gençlerden, Ada’ya destek

İzmir’de bir zincir markette yönetici olarak çalışan Koray Dalarslan ve anaokulu öğretmeni Burçin Dalarslan çiftinin SMA hastası 15 aylık kızı Ada için Fethiye’de de kermes düzenlendi. Fethiye’de Üretici Pazarında Ada’nın resminin bulunduğu dev afiş önünde bir grup genç, ikinci el ve kullanılmamış çeşitli ürünler satarak destek olmaya çalıştı. Gönüllü gruptan Adile Aydın, “Sosyal medyada takip ettiğimiz Ada için Fethiye’de de böyle bir etkinlik düzenledik. Elde ettiğimiz geliri Ada’nın ailesine göndereceğiz” dedi.