MİLLETVEKİLİ DEMİR FETHİYELİ GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Fethiye ilçesinde 'İlk Oyum AK Parti'ye, İlk Oyum Erdoğan'a' etkinliğinde davetleri üzerine gençlerle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, TBMM’deki bütçe görüşmelerinin ardından programlarına başladı. Milletvekili Demir, ilk olarak Fethiye ilçesinde gençlerle buluştu.

AK Parti Gençlik Kolları’nın davetlisi olarak “İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a” programında Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki programa katıldı. Programda Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Yeni Seçmen Ege Bölge Koordinatörü Rahmi Can Şeşen, Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Kaplan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil’in yanı sıra ilk kez oy kullanacak gençler de yer aldı.

Meşaleler ve “Gençliğin ağabeyi Yavuz Demir” pankartıyla karşılandıktan sonra sohbet ortamında geçen etkinlikte kendisinin Milli Savunma Komisyonu Üyesi olduğunu ve savunma sanayinde yapılan hizmetlerden tüm vatandaşların gurur duyması gerektiğine vurgu yapan Milletvekili Demir, “İHA’lar, SİHA’lar, uçak gemilerimiz, mühimmatlarımız artık hepsi yerli üretimi. Kızılelma insansız savaş jetimiz havalandı. Savunmada olağanüstü, tüm dünyanın gıptayla baktığı işler yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.   
Demir, AK Parti’nin yaptıkları karşısında muhalefetin Türkiye’yi köşeye sıkıştırmayı amaçladığını ve eski günlerine döndürmeye çalıştığını kaydederek; “Onlar istiyor ki, IMF’ye tekrar borçlanalım, Doğu Akdeniz’deki tüm haklarımızdan vazgeçip enerji aramayalım, sınır ötesi terör operasyonları yapmayalım, milli savunma projelerimizi durduralım, şehir hastanelerimizi kapatalım, teröristleri serbest bırakalım, yerli ve milli tüm projeleri rafa kaldıralım, Kıbrıs’taki haklarımızdan vazgeçelim. Kusura bakmayın, artık eski Türkiye yok” diye konuştu.

Gençlerin kendisinden nasihat istediği Milletvekili Demir, “Azimli, kararlı ve dirençli olun” dedi.
Demir, gençlerin muhalefetin bir araya geldiği masayla ilgili sorularına da; “Allah’ın izniyle 2023 seçimlerin Cumhurbaşkanımızı yüksek bir oyla devletin başında göreceğiz. 6’lı masa dedikleri ve altının tamamen boş olduğu bir masada aylardan beri toplanıyorlar. Bütün millet görüyor. Buradan bir şey çıkar mı? Bakın şimdiden bunlar birbirine çelme atmaya başladı.” diyerek cevap verdi.
Milletvekili olarak değil devletine, bayrağına, toprağına bağlı bir vatandaş olarak konuştuğunu ifade eden Demir, ülkenin geleceğinin Recep Tayyip Erdoğan’dan geçtiğini vurguladı.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin hiçbir beklentisi olmadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürüdüğünü belirten Demir, şöyle:
“Allah ondan da razı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm fertlerine teşekkür ediyorum. Bu kutlu yürüyüşümüzü kimse engelleyemez. Şu anda çok iyi bir yoldayız. Zerre moral bozukluğunuz olmasın. Herkes neyin ne olduğunun farkında. Savunma sanayinde yapılan hamleler karşısında tüylerim diken dikene oluyor. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Türkiye nerden nereye geldi.”

Göreve geldiği süreden bu yana 361 kez uçak yolculuğu, 122 bin karayolu kilometresi yaptığını, ancak siyasetteki yegane hedefinin, doğup büyüdüğü topraklara sadece hizmet etmek olduğunu dile getiren Demir, gençlerden genel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi güçlü biçimde destekleyeceklerine dair söz aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN