Fethiye Protokolü Haberleri

Fethiye Protokolü Haberleri

Fethiye protokolünden bayramlaşma töreni

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı'nda bayramlaşma töreni programı düzenlendi.

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanında yapılan kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığında tebrik kabul töreni gerçekleştirildi. 

PROTOKOL GAZİLERLE BAYRAMLAŞTI

Fethiye Kaymakamlığı Bayramlaşma Töreni çerçevesinde Fethiye Protokolü Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek bayramlaştı. Bayramlaşma Töreni sırasında Fethiye Kaymakamı Alper Bacı’ya, Nuri Kıvrak’a ve Anadolu Aslanları Fethiye Şube Başkanı Efnan Meriç’e Muharip Gaziler Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından plaket verildi.

Fethiye Protokolü Bayramlaştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı Atatürk Anıtı önünde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Hava oyunları festivali renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor

21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivali başladı. 21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivaline Babadağ 1700’de düzenlenen etkinlikle start verildi. Etkinliğe Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Mete Ay, Kırtur işletme sahibi Kenan Kır, Fethiye protokolü, Siyasi Parti temsilcileri, STK üyeleri, akrobasi pilotları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fethiye Protokolünden Muhtarlar Derneğine ziyaret

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile protokol üyeleri Muhtarlar Derneğini ziyaret edip, Muhtarların gününü kutladılar.

Fethiye Protokolü Bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeniyle Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği bayramlaşma törenine protokol üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve Oda başkanları ile siyasi parti Başkan ve üyeleri katıldı. Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda yapılan bayramlaşma töreni samimi bir ortamda gerçekleşti.

Fethiye Protokolü veda yemeğinde bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından Cumhuriyet Savcısı Kurtca Eker, Fethiye Garnizon Komutanı Per. Binbaşı Sedat Karabay ve İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Rüştü Şen için veda yemeği düzenlendi.

Fethiye Protokolü ‘İstiklal Marşı’nı Seslendirdi

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma ve İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yıl etkinlikleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de gururlandırıyor. Özgürlük, bağımsızlık ve Milli Mücadelenin en önemli simgelerinden biri olan İstiklal Marşımız, kabulünün 100. yıldönümünde Fethiye Protokolü tarafından okunup klip haline getirildi.