Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi Haberleri

Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi Haberleri

Fethiye'de kadın cinayetlerine dikkat çekmek için seminer düzenlendi

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde, Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından kadına şiddet, kadın cinayetlerine dikkat çekmek söyleşi düzenlendi. 

ŞİDDET MAĞDURU KADINLARIN ANISINA ÖZEL SERGİ

Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Fethiye Belediyesi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda şiddet mağduru kadınların anısına özel resim sergisi açıldı. Açılışa İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, ADD Başkanı Nursel Türetken ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇYDD’de hedef, Fethiye’ye ‘kız öğrenci yurdu’ yapmak

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi’nin her yıl geleneksel hale gelen çiğ börek ve aşure etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Her yıl öğrencilere destek olmak, daha fazla öğrenciye burs vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte yeni hedef Fethiye’ye “Kız Öğrenci Yurdu” yapmak.

Kadın Meclisi başkanını seçti

Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Kurulu Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapıldı. Seçimli genel kurula tek aday olarak giren Selda Balkaya Genel Kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı seçildi.