Eldirek Mah Haberleri

Eldirek Mah Haberleri

Karaca Halk Buluşmalarına devam ediyor

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sayılı günler kala halk buluşmaları kapsamında Salı akşamı Eldirek mahallesinde konuştu. 

Saatcı: Çiftçilerimize Ücretsiz Ziraat Mühendisi Ve Veteriner Desteği Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde çiftçilere Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim desteği vereceklerini açıkladı.

Yörükler Başkan Akdenizli'yi Coşkuyla Karşıladı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, ilçenin yörük kültürünü en fazla yaşatan Yayla Karaçulha, Yayla Patlangıç ve Yayla Eldirek mahallerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Yağışla beraber yangın havuzları doldu

Fethiye’ye aylar sonra yağan yağmurla beraber Karaçulha ve Eldirek mahallelerinde bulunan yangın havuzları yağmur suyu ile doldu.

ELDİREKSPOR 2. AMATÖR’DE MÜCADELE EDECEK

Fethiye'nin Eldirek Mahallesi takımı olarak Eldirekspor Kulübü kuruldu.

KAYMAKAM BALCI’DAN MAHALLE ZİYARETİ

Eldirek Mahallesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretleri sırasında, 1998 yılından beri esnaflık yapan Berber Selçuk Kuru’nun isteğini kırmayan Kaymakamımız Sn. Alper Balcı, tıraş koltuğuna oturdu.

BİR AHIR YANGINI DAHA

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Yaşyer Mahallesi'nde dün özel bir firmaya ait hayvancılık tesisinde meydana gelen yangının ardından bugün öğlen saatlerinde de Fethiye'de bir ahırda yangın çıktı. İçeride hayvanların bulunmaması faciayı önlerken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Saran’dan spor kompleksi

Fethiye Belediyesi ve Saran Group işbirliği ile Eldirek Mahallesi’nde bulunan Okullar Bölgesi’nde yapılan Atatürk Spor Salonu düzenlenen tören ile açıldı.

Domatesten Umudunu Kesti Ejder Meyvesine döndü

Fethiye’ye bağlı Eldirek Mahallesi’nde çiftçilik yapan Kenan Türkoğlu domates üretiminin çok masraflı olduğunu ifade ederek üretim maliyetleri düşük olduğunu ifade ettiği ejder meyvesi üretmeye başladı.

Okullarda bayram sevinci yaşanıyor

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla ve ilçeleriyle Fethiye ve Seydikemer’de de yüz yüze eğitim başladı. Sabah saatlerinde zil sesiyle beraber sınıflarına koşan öğrenciler, okullarını özlediklerini söylediler.

Vali Tavlı’dan bir dizi ziyaret 

Muğla Valisi Orhan Tavlı, iade-i ziyaretler kapsamında Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Muhtarlar Derneği, Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği, Fethiye Otelciler Birliği, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, TÜRSAB Batı Akdeniz Bölge Temsil Kurulu, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Vali Tavlı ayrıca Eldirek Mahallesi’nde ikamet eden Şehit Özgür Gümüş’ün babası İsmail Gümüş’ü evinde ziyaret ederken; Esenköy Sentetik Futbol Sahası ve Çamköy Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.