Çöp Toplandı Haberleri

Çöp Toplandı Haberleri

3 Bin 420 Kg. Çöp Toplandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Gökova Körfezi’nde araç yolu olmayan koylardaki kıyı temizliğini sezonun sona ermesiyle birlikte tamamladı. Ekipler 1 Ocak 2023 tarihinden bugüne kadar 35 bin 685 kg çöp toplarken günlük 3 bin 420 kg çöpün bertaraf edilmesini sağladı.

Ördek Adası ve Kuş Cennetinde temizlik yapıldı

Fethiye’nin önemli noktalarından olan Ördek Adası ve Kuş Cennetinde temizlik yapıldı. Etkinlikte deniz kenarına atılmış, cam ve plastik şişe, poşet, alkol şişeleri, ambalaj atıkları gibi birçok çöp toplandı.

Akbük Koyu'nda 2 ton çöp topladı

Menteşe Belediyesi ekipleri Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte Akbük koyunda temizlik çalışması yaparak toplam 2 ton çöp topladılar. 

Fethiye Ak Parti Gençlik Kollarından çevre temizliği

AK Parti Fethiye Gençlik Kolları yarımada koylar bölgesinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Fethiye yarımada bölgesinde yapılan temizlik etkinliğinde, torbalar dolusu çöp toplandı.

Temizlik çalışması yapıldı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 5 Haziran Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarımada temizliğinde 6 ton 500 kilo çöp toplandı.

5 bin 600 kg çöp toplandı

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve daire amirlerinin katılımıyla, Fethiye’nin doğal güzelliklerinden birisi olan Yarımada’da da temizlik çalışması yapıldı. 

17 kamyon hafriyat ve çöp toplandı

Bodrum’da geçtiğimiz yıl belediye ekipleri tarafından 23 kamyon hafriyat ve çöp toplanan iki alandan bu yıl da 17 kamyon hafriyat, çöp, bahçe ve mobilya atığı toplandı.

Kayaköy’de 3 ton çöp toplandı

Fethiye Kayaköy Mahallesi’nde yerleşik yabancılar ve Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliğinde; Kayaköy Muhtarlığı desteği ile yapılan çevre temizlik faaliyetinde 3 ton çöp toplandığı belirtildi.

Bayramda Marmaris’te 1885 Ton Çöp Toplandı

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı boyunca 1885 ton çöp topladı. 7/24 esasına göre çalışan 180 kişilik ekip ilçe merkezi başta olmak üzere mesire alanları, plajlar, koylar, seyir tepeleri gibi alanları temizledi.