Cihan Ünal Haberleri

Cihan Ünal Haberleri

FENERBAHÇELİLER DERNEĞINDEN FETHIYESPOR’A DESTEK

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiyespor’u ziyaret etti.

FENERBAHÇELİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, Dünya Fenerbahçeliler Günü coşkuyla kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan geceye Mustafa Selçukoğlu ve Ali Tunç şarkıları ile renk kattı.

Fethiyeli Fenerbahçeliler Ünal ve ekibiyle devam dedi

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği'nde yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul' da Cihan Ünal ve yönetim ekibi güven tazeledi. Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurul'da üyeler, seçime tek liste olarak giren Cihan Ünal ve yönetim ekibini oy birliği ile seçerek göreve devam etmelerine karar verdi.

Başsavcı Bingül’den taraftar derneklerine iadeyi ziyaret

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Üç büyük spor kulübünün Fethiye’deki taraftarlar derneklerini ziyaret etti. Başsavcı Bingül, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneğini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneğini ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneğini ziyaret ederek sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade etti. Başsavcı Bingül, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetimini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal ve yönetimini ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan ve ekibini ziyaret etti.