Çarşı Esnafı Haberleri

Çarşı Esnafı Haberleri

Karaca, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere günler kala çarşı esnafını ziyaret etti.

Kökten, Çarşı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam Ertaş’tan Çarşı Esnafı Ziyareti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, çarşı esnafını ziyaret ederek esnafın istek ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Ertaş, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye çarşı esnaflarına tek tek ziyarette bulundu.

Başkandan Çarşı Esnafına Ziyaret

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, geçmiş dönem Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karataş ile birlikte Çeyrek Efe Reklam ve Tasarım Ajansı’nı ziyaret etti.

MAVİ GRUP BAŞKAN ADAYI ÇIRALI ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye çarşı esnafını ziyaret etti. Çarşı esnafını tek tek dolaşan Çıralı, yaklaşan seçimle ilgili istişarede bulundu.

Belediye Meydani Sahnesi Konserleri Başladi

Bodrum Belediyesi’nin çarşı esnafına destek olmak ve kış turizmini canlandırmak amacıyla düzenlediği ‘’Happy Love Year Party’’ etkinlikleri kapsamında Hilmi Uran (Kilise) Meydanı’nın ve Kumbahçe Meydanı’nın ardından Belediye Meydanı sahnesindeki konserler, Ozan Doğulu ve Hera ile start aldı.

Bodrum Belediyesi’nden Her Güne Bir Konser

Bodrum Belediyesi Bodrum’da çarşı esnafına destek olmak ve kış turizmini canlandırmak amacıyla düzenlenen ‘’Happy LoveYear Party’’ etkinliklerinde, müzikseverler her gün DJ performansları ve konserler ile buluşturuluyor. Ayrıca ışıklar ile süslenen cadde ve sokaklarda çeşitli ürünlerin satıldığı stantlar kuruluyor.

Bodrum’da Yeni Yıl Partisi Tüm Coşkusuyla Başladı

Bodrum’da kış turizmini canlandırmak ve özellikle çarşı esnafına destek olmak amacıyla düzenlenen ve ‘’Happy Love Year Parti’’ olarak adlandırılan etkinlikler başladı.

Başkan Aras, Turgutreis Çarşı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, beraberinde Başkan Yardımcıları Önder Batmaz, Emel Çakaloğlu, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte Turgutreis çarşı esnafı ile bir araya gelerek belediye tarafından alınan kararlar ile ilgili bilgilendirme gerçekleştirdi. Aynı zamanda esnafın sorunlarını da dinleyen Ahmet Aras Turgutreis'te gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.