Büyük Zafer Haberleri

Büyük Zafer Haberleri

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

VALİ TAVLI’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Türk milletinin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü olması nedeniyle Muğla Velisi Orhan Tavlı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayınladı. 

Alcu’ya şampiyonluk konvoyu

Avrupa Altın Kemer Şampiyonasında rakibini ilk rauntta yenerek, altın kemeri Fethiye’ye getiren milli boksör Kubilay Alcu’yu Fethiye girişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Fethiye’ye kemeri getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Alcu, “İnşallah daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim. Bu güzel karşılama için herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Büyük Zaferin 99’uncu yıl dönümü kutlandı

Seydikemer’de 30 Ağustos Zafer Bayramının 99’uncu yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Törenin ardından Şehit mezarları ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim okunup dua edilmesinin ardından Şehit Alper Seven’in aile evine ziyaret düzenlendi.

Büyük zaferin 99. yıldönümü Muğla’da kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü Muğla’da coşkuyla kutlandı.