Boğaziçi Haberleri

Boğaziçi Haberleri

Azalar ile birlik beraberlik kahvaltısı

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Boğaziçi Restoran’ta düzenlenen kahvaltı programında azalar ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda yerel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu.

Kültür, Sanat ve Turizm Festivali sona erdi

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşen Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nin son günü; Köy Meydanı’ndaki Ayşe Babacan Kreasyonu Defilesi’nin ardından Tuz Binası’nda Aslıhan And Flüt Beşlisi konseri ile başlarken, Köy Meydanı’nda  gerçekleşen konuk sanatçıların muhteşem performansı ve Bora Gencer konseri ile sona erdi.

Boğaziçi Tiyatro, Müzik ve Turizmle Harmanlandı

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde devam eden Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde Tuz Binası konuklara büyülü bir atmosfer sunarken, Köy Meydanı ise sanatseverlerle doldu taştı.

Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü çoşkuyla geçti

Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü; köy meydanı ve tuz binasında gerçekleşen etkinliklerle katılımcılara keyifli ve renkli bir deneyim sundu…

Marmara Depremi’nin 24’üncü yıl dönümü

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, 1999 Gölcük Depremi’nin 24’üncü yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi. 

FTSO üyelerine, Boğaziçi Eğitim Kurumlarında indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Boğaziçi Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokolle, FTSO üyelerine, yüzde 25 özel indirim yapılacak.

Eldirekspor son virajda

Dr. Alp Gayrimenkul 2. Amatör Küme Ligi B Grubu'nu üçüncü sırada bitiren Eldirekspor Play-Off yükselme mücadelesinde A Grubu’nu üçüncü bitiren Boğaziçi Bargilyaspor ile karşılaşacak.

Eldirek’in rakibi Boğaziçi Bargilyaspor

Dr. Alp Gayrimenkul 2. Amatör Küme Ligi B Grubu’nu üçüncü sırada bitiren Eldirekspor Play-Off yükselme mücadelesinde Boğaziçi Bargilyaspor ile karşılaşacak.

EMRAH DOĞU’DAN İFTAR YEMEĞİ

CHP Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, basın çalışanları için iftar yemeği programı düzenledi.

2. AMATÖR KÜME’DE KARŞILAŞMALAR DEVAM EDİYOR

A ve B olmak üzere 2 gruptan oluşan 2. Amatör Küme karşılaşmalarında 8 hafta mücadeleleri oynandı.

2. etap sahil bandı esnafından basın açıklaması

2 Eylül itibariyle Fethiye Belediyesi'ne devri gerçekleştirilen 2. etap sahil bandı esnafları, çalışanları ve Fethiye Balıkçılar kooperatifi 2. etap sahil bandı Özgecan anıtında bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını tüm sahil bandı esnafı adına Boğaziçi Restourant sahibi Aydın Ertemli gerçekleştirdi. 2. etap sahil bandının Fethiyelilerin olduğunu belirten Boğaziçi Restourant sahibi Aydın Ertemli, “Son sözümüz Fethiye sahil bandı Fethiye’nindir, Fethiyelilerindir, kendini Fethiyeli hissedenlerindir” dedi.

Başkan Tokat bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Boğaziçi’nde gerçekleştirilen Balıkçılar Kooperatifi’nin ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifi’nin Genel Kurullarını katıldı. Ardından Zeytinyağı Kalite Yarışması’na da katılan Başkan Tokat, burada üreticilere ödüllerini takdim etti.

Sahil düzenleme çalışmalarına başlandı

Milas Belediyesi vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirmeye devam ediyor. Son olarak, yaz sezonuna hazırlık için Boğaziçi Mahallesi’nde sahil düzenleme çalışmalarına başlandı. 

Başkan Tokat, “Turuncunun Üst Seviyesindeyiz”

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün, Boğaziçi ve Beçin Mahallelerini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette kurulan pazarları da dolaşan ve vatandaşlara pandemi tedbirlerine uyulması yönünde uyarılarda bulunan Başkan Tokat, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 

Muğla’da eylem gerginliği

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Sınırsızlık Meydanı’nda, Boğaziçi Üniversitesindeki olaylara ilişkin öğrencilere destek amacıyla düzenlenmek istenen eylem ve basın açıklamasına polis pandemi gerekçesiyle izin vermedi.

Başkan Tokat’tan Boğaziçili öğrencilere destek

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Boğaziçi Üniversitesi eylemleri sırasında gözaltına alınan öğrencilere destek verdi. 

Keskin, "Bizler Kayyum Politikasının Karşısındayız" 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı. 

Milas'ta Pazaryerleri Kapanıyor

Milas’ta Korona virüs önlemleri kapsamında haftanın belirli günleri açılan merkez mahalle pazarları kapanıyor. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere Salı pazarı ve Cumartesi pazarı ile Belde pazarları olan Boğaziçi, Bafa, Selimiye, Ören, Güllük, Beçin dışında kalan pazarlar geçici süreyle kapanacak.