Bando Haberleri

Bando Haberleri

ÖĞRETMENLERE BANDOLU KARŞILAMA

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, şube müdürleri ve beraberindeki heyet ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarete bulundular. 

Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Koyma Töreni

Fethiye Belediyesi ve Türk Kadınlar birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Beşkaza Meydanı’na çelenk koyma töreni düzenlendi. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören konuşmalar ile devam etti. Ardından belediye bando ekibinin gösterisi ile sona erdi.

Sevgililer Gününde evlendiler

Fethiye’de yaşayan Seda Ataçocuğu ile Mehmet Özhan Özkan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmayacak bir ana imza attılar. Genç çift, Fethiye Kültür Merkezi önünde, 14 Şubat Sevgililer günü bandosu eşliğinde dünya evine girdiler.

14 günlük yılbaşı partisi etkinlikleri Sertab Erener'le zirveye çıktı

Bodrum Belediyesi yeni yılı coşkulu konserler serisi ile karşıladı. Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleşen konserde Sertap Erener sahne aldı. Gece yarısı 2022 ışıklı balon gökyüzüne salındı. Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’un katıldığı yılbaşı konseri öncesinde Milta Marina’dan Belediye Meydanı’na bando eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Salıcı’ya Bandolu Karşılama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Salıcı belediye binası girişinde bandoyla karşılandı.

DP Genel Başkanı Uysal’a bandolu karşılama

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. Fethiye Belediyesi önünde DP Genel Başkanı’nı bandolu karşılama töreni düzenlendi.

Bayram coşkusu şehir bandosuyla yaşandı

Milas Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle özel bir program hazırladı.

Şehir bandosu bayram coşkusunu doyasıya yaşattı

Milas Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel bir program hazırladı. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evinde kalan vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşaması için Milas Belediyesi Şehir Bandosu ilçemiz cadde ve sokaklarında şarkı ve marşlar çalarak, vatandaşlarımıza bayram sevinci yaşattı.

Milas Belediyesi şehir bandosunu kuruyor

Milas Belediyesi şehir bandosunu kurma adına çalışmalarına başladı ve bando ekibinde görev alacak gönüllüler arıyor. Bando takımında yer alacak kişiler belediyenin belirlemiş olduğu günlerde ve etkinliklerde yer alacak.

Fethiye’de Huzurevi Sakinleri Bando Konseriyle Moral Buldu

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki huzurevi sakinleri, Fethiye Belediyesi Bando Takımı’nın huzurevi bahçesine verdiği konserle gönüllerince eğlendi.

Bando Mahallelerde 23 Nisan Konseri Verdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Belediyesi Bando Takımı, korona virüs salgını nedeniyle evlerinde olan yurttaşlara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mahallelerde konserler verildi.

Bando Takımının Kıyafeti Tartışmaya Yol Açtı !

FERDİ YAVUZ- Fethiye Belediye Bandosu koruyucu kıyafeti, eldiven ve maskelerini takarak mahalle, cadde ve sokakları gezerek konser verdi. Belediye’nin bando takımının giydiği koruyucu kıyafet bir tartışmaya yol açtı. Muğla Sağlık Sen Şube Başkanı Özcan Çiçek; “Koruyucu ekipmanların bando ekibi tarafından da boş sokaklarda kullanılıyor olması müsriflik değil midir?” dedi.