Anadolu Efes Haberleri

Anadolu Efes Haberleri

Çağdaş Bodrumspor’un Fikstür Şanssızlığı

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrumspor, lige istediği gibi başlayamadı. İlk 2 haftada ligin en güçlü takımları olan Fenerbahçe ve Anadolu Efes ile mücadele eden Çağdaş Bodrumspor galibiyetle tanışamadı.

Çağdaş Bodrum, Anadolu Efes karşısında

Türkiye Basketbol Süper Ligi 2.Hafta mücadelesinde Çağdaş Bodrumspor, bugün 15.30'da evinde güçlü rakibi Anadolu Efes'i ağırlayacak.

Yabancı oyuncular için toplam 5 milyon 905 bin TL 

Basketbol Süper Ligi’nin şampiyonluk maçlarında Anadolu Efes’in rakibi Pınar Karşıyaka veya Fenerbahçe Beko olacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin finale yükseleceği serinin ilk maçında Fenerbahçe Beko’ya 83-79 mağlup olan Pınar Karşıyaka, ikinci maçta rakibini 80-71 yenerek seride 1-1 eşitliği yakaladı. Eşleşmenin 3. maçında İzmir’de Pınar Karşıyaka’yı 67-62 yenen ve seride 2-1 öne geçen sarı-lacivertli ekip, bir galibiyet daha alması halinde adını finale yazdıracak. Pınar Karşıyaka’nın galibiyeti durumunda ise Anadolu Efes’in finaldeki rakibi 28 Mayıs Cuma günü İstanbul’da oynanacak 5. karşılaşmayla belirlenecek.

LH Fethiye Belediyespor tehlikeyi yakından hissediyor  

ING Basketbol Süper Ligi'nde play-off’lar öncesinde normal sezonun bitimine 4 hafta kaldı. Bu haftasonu Aliağa Petkim’i 87 – 80 yenen Anadolu Efes normal sezonu lider kapatmayı garantiledi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor da tehlike çemberinden bir türlü çıkamadı.

Basketbolda ligin dibi karışık

ING Basketbol Süper Ligi'nde haftalar ilerledikçe ligin altında da, üstünde de mücadele kızıştı. Ligin en tepesinde Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Beko yer alırken, Telekom, Tofaş ve Darüşşafaka play-off’u büyük ölçüde garantilemiş görünüyor.

Neal ve Frazier'dan tribün desteği

ING Basketbol Süper Ligi'nde kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ligin 22.haftasında İstanbul'da lig lideri Anadolu Efes'e konuk oldu.

LH Fethiye Belediyespor Efes’e mağlup oldu 101-85 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı lider Anadolu Efes’e 101-85 mağlup oldu. Ev sahibi takımda 29 sayı atan Buğrahan Tuncer ile 18 sayı kaydeden Tibor Pleiss galibiyette önemli rol oynadı. Maçın en skoreri ise 31 sayı atan Robert Johnson oldu.  

LH Fethiye Belediyespor Anadolu Efes karşılaşması 15:15’te

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ING Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında, Pazar günü, İstanbul’da, lig lideri Anadolu Efes ile karşılaşıyor. Sinan Erdem spor salonunda, saat:15.15'te, Covid-19 tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanacak müsabaka öncesinde lider Anadolu Efes’in 21 maçta 21 galibiyeti bulunuyor.

LH Fethiye Belediyespor lidere konuk oluyor 

Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi’ndeki tek temsilcisi olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kulübü yöneticileri bu Pazar günü İstanbul’da oynanacak Anadolu Efes maçından önce takımın Beşkaza Spor Salonu’ndaki antrenmanını ziyaret ederek oyunculara moral desteği verdiler.