Alt Ve Üst Yapı Haberleri

Alt Ve Üst Yapı Haberleri

Alt ve Üst Yapı Çalışmalarının Yüzde 70’i Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan Atatürk Caddesinde başlatılan alt yapı çalışmalarının yüzde 70’lik bölümü tamamlandı.

DALAMAN’DA ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dalaman’da başlatılan 32 milyon TL’lik alt ve üst yapı çalışması devam ediyor. Seyfettin İnce Caddesinde içme suyu, yağmur suyu hattı ve menfez çalışmaları tamamlanmak üzere. 

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi ve MUSKİ, AYDEM ve Telekominasyon Şirketleri işbirliği ile başlayan alt ve üst yapı çalışmaları çeşitli bölgelerde devam ediyor.

YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Fethiye Belediyesi, Muski, Aydem ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğiyle Fethiye’de başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Muğla’da olmayan alt ve üst yapıya birincilik ödülü geldi

Muğla’nın birçok ilçesinde yaşanan alt ve üst yapı sorunları devam ederken Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne alt yapı, üst yapı ve sosyal belediyecilik alanlarında yapılan hizmetlerin değerlendirildiği “Altınkent” temalı yarışmanın birincilik ödülü verildi. Vatandaşlar olmayan alt ve üst yapı için Büyükşehir Belediyesi’ne birincilik ödülü verilmesine tepki gösterdiler.

Başkan Karaca, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştiriyoruz

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediye sınırları içerisindeki alt ve üst yapı çalışmalarıyla Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştirdiklerini ifade etti. Hemen her gün sabah erken saatlerden itibaren Çalış Plajı’ndan Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü mevkiine ve diğer bölgelerdeki belediye yatırımlarını arazide inceleyen Başkan Alim Karaca, “Yaptığımız çalışmalarla Fethiye’mizin geleceğini hazırlıyoruz. Önümüzde 3 yıllık daha dönem var. Fethiye’ye Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını gerçekleştiriyoruz” dedi. 

Sahil Bandı yenileniyor!

Fethiye 1, 2 ve 3. Etap Sahil Bantları güzergahındaki Cahit Gündüz Caddesi alt ve üst yapısıyla birlikte yenileniyor. ADM Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından elektrik telleri yer altına alınırken, aydınlatma çalışması da yapılacak. Fethiye Belediyesi alt yapı çalışmalarının ardından yolun üst yapısını ve sahil bandı tartan pistini yenileyecek.

Bodrum Belediyesi İki Günlük Sokağa Çıkma Yasağını Değerlendiriyor

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında yaya ve araç trafiğinin olmamasını fırsata çeviren Bodrum Belediyesi Fen İşleri ekipleri, alt ve üst yapı çalışmalarını yoğun mesaiyle sürdürüyor.

Milas Belediyesi Çalışıyor Mahalleler Güzelleşiyor

Milas Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı alt ve üst yapı yatırımlarını sürdürüyor. Kuzyaka,Kısırlar ve Balcılar mahallelerinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları sona ererken, diğer mahallelerde ise  belirlenen eksikliklerin giderilmesine devam ediliyor.