Aday Adayları Haberleri

Aday Adayları Haberleri

Aday Adaylarından anlamlı kahvaltı buluşması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayları dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. 

Aday adayları ve muhtarlar kahvaltıda buluştu

AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkanlığı için aday adaylıklarını açıklayan Ramazan Kaynak, Salih Gümüş ve Mehmet Tanır, muhtarlarla kahvaltıda buluştu. 

Aday Adayı Selçuk partililerle buluştu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Hikmet Selçuk, AK Parti Fethiye ilçe binasında partililer ve belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

AKP Aday Adaylarından birlik ve beraberlik örneği

Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer’i AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. Türkiye Yüzyılın da Seydikemer ve Muğla’da tarih yazacağız” dedi.

Aday Adayları Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldiler

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayları, Exelans Hotel&Spa Fethiye’de düzenlenen akşam yemeği programında bir araya geldiler.

Aday Adayları ile Toplantı Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Seyit Torun beraberinde Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır ve Parti Meclisi Üyesi Sinem Kırçiçek ile birlikte CHP Fethiye İlçe Örgütünü ziyaret ettiler. Torun ve beraberindeki heyet, Fethiye Belediye Başkan aday adayları ile toplantı yaptı. 

Seydikemer’de Harun Sağır İstifa Edecek Mi ?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri için aday belirleme süreci devam ediyor. Seydikemer’de mevcut Başkan Önder Akdenizli’nin karşısına Ak Parti’den aday adayları çıkarken, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır’ın görevinden istifa ederek, İyi Parti’den aday adayı olması bekleniyor. 

3’lü Masa Programı İzleyiciden Tam Not Aldı

Deniz Soydan Dalgıç’ın moderatörlüğünde her Perşembe FRT TV ve Fethiye TV ortak yayınıyla Fethiye’nin önde gelen gazetecileri, Gerçekfethiye.com haber müdürü Emrullah Gök, Fethiye TV Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ünal ve Ayyıldız Gazetesi köşe yazarı Gürhan Cengiz’i bir araya getiren 3’lü Masa programı Belediye Başkan Aday Adaylarını ekranlarınıza getirmeye devam ediyor.

YILDIRIM VE BALABAN’DAN BAŞKAN BÜKLÜ’YE ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Yasin Ali Yıldırım ve Işıl Balaban, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı görevine yeni atanan Ali Büklü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI AÇIKLANDI

İyi Parti Muğla milletvekili aday adayları listesi belli oldu.

KOVANCI, AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ ALDI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı önünde yapılan ilçe başkanlığı devir teslim töreninde, Ak Parti Muğla Milletvekilli aday adayı Turgay Öztürk, görevini Turhan Kovancı’ya devretti. Törene, AK Parti milletvekili aday adayları, AK partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

DEPREM, VATANDAŞIN TALEPLERİNİ DE BELİRLEDİ

Fethiyeli seçmene, Muğla milletvekili “Aday adaylarını takip edip etmediklerini” ve “Seçilecek adaylardan neler beklediklerini” sorduk. Büyük oranda aday adayları konusunda bilgi sahibi olan vatandaşın, seçilecek milletvekillerinden beklentisi de ağırlıklı olarak deprem konusunda atılacak adımlara ilişkin…

DEVA PARTİSİ’NİN “ADAY ADAYLARI” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı’nda 10 isim, parti binasında düzenlenen toplantı öncesinde aday adaylığı başvurusunda bulundu. İl Başkanı Emrah Çay, “Biz DEVA Partisi olarak damla damla büyüyerek kocaman bir aile olduk. Aday adaylığı için ciddi taleplerin olduğunu gördük. Bu da partimize ve genel başkanımıza duyulan güvenin bir göstergesidir” dedi

MUĞLA’DAN 30 AKP “ADAY ADAYI”

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan “2023 Genel Seçimleri” için Muğla’da da  “aday adayları” yarışı başladı.  Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte partilerin aday belirleme süreci de hız kazandı. Şimdiye kadar Muğla’dan AK Parti için 30 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu