#19Mayıs Haberleri

#19Mayıs Haberleri

KORAY AVCI DALAMAN’I COŞTURDU

Dalaman Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında konser düzenlendi. Konserde ünlü sanatçı Koray Avcı sahne aldı. Koray Avcı kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

MENTEŞE'DE 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Menteşe’de coşkuyla kutlandı. Binlerce Menteşeli 3 kilometre boyunca ellerinde Türk Bayrakları ve meşaleler ile birlikte yürüdü. Fener Alayına katılanlar Menteşe Belediyesi tarafından çalınan marşlar eşliğinde yürürken, vatandaşlar da evlerindeki balkon ve pencerelerden destek verdi. Başkan Gümüş, renkli görüntülerin oluştuğu Fener Alayına eşi ve kızıyla birlikte katıldı.

Muğla’da 19 Mayıs Bayramı Kötekli Gençlik Festivali ile kutlanacak

Menteşe Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını 3. Kötekli Gençlik Festivali ile kutlayacak. Atatürk’ün gençlere armağan ettiği anlamlı güne yönelik düzenlenecek Gençlik Festivali kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Yoğurtçu Parkının merkezini oluşturduğu etkinlikler 15 Mayıs Pazar günü Kitap Fuarı ve Öğrenci Panayırı ile başlayacak.