DCI Dental Center'da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile DCI Dental Center arasında imzalanan protokole kapsamında FTSO üyeleri indirimli hizmet alacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve 1.derece yakınlarına özel indirim yapılmasını öngören protokol, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile DCI Fethiye Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Sahibi Nurhan Gürol arasında 25 Ocak 2024 Perşembe günü imzalandı. 
DCI Dental Center’da Türk Tabipler Birliği’nin fiyat tarifesi üzerinden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve 1. derece yakınlarına indirimli hizmet verilmesine dair protokole göre, diş check-up detaylı muayenesi, 
panaromik röntgen veya ihtiyaç halinde çene tomografisi ücretsiz olacak, tüm cerrahi müdahalelerde yüzde 20, implant tedavilerinde ise özel indirim uygulanacak. Detaylı diş temizliği (detartraj) hizmetinden ise 1250 TL yerine 1000 TL indirimli ücret alınacak. 
Protokol imza töreninde ağız ve diş sağlığının önemine vurgu yapan Başkan Osman Çıralı, FTSO üyelerine ve 1. derece yakınlarına ağız ve diş tedavisinde özel indirim sağlayan protokolün hayırlı olmasını diledi. 

DCI Dental Center Sahibi Nurhan Gürol da protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak, FTSO üyelerine indirimin 25 Ocak 2025 tarihine kadar 1 yıl süreyle geçerli olacağını belirtti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN