Başkan Sağır, esnafın elektriğine indirim talep etti

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Sağır, Elektrik fiyatlarına indirim talep etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına iletilmek üzere Esnafların kullandığı elektrik fiyatlarında indirim talep etti. 
Başkan Sağır yazmış olduğu indirim talebi dilekçesinde esnaflarımızın işyerlerinde kullanmış olduğu elektrik fiyat tarifesinin 2021 yılı ve 2022 yılı Ocak ayında yaklaşık 3 katı artmasından dolayı esnaflarımız ciddi anlamda sıkıntı yaşamaktadır. İşyerlerindeki elektrikli cihazlarını azaltma yoluna gitmenin yanı sıra mevcut cihazlarını da çalıştıramaz duruma gelmişlerdir. Kış soğuklarında elektrikle ısınma sorunu yaz sıcağında da serinleme sorunu yaşandığından müşterilerine daha iyi bir hizmet verebilmeleri için elektrik fiyat tarifelerinin esnaflarımıza indirimli olarak uygulanmasını talep etmekteyiz. Talebimizin Muğla Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile Türkiye esnaf ve sanatkarları konfederasyonumuz aracılığı ile ilgili bakanlığımıza iletilmesi hususunda gereğini bilgilerinize arz ederiz, denildi.
Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, gazetemize yapmış olduğu açıklamada; ‘’1460 esnafımızla 61300 nüfuslu ilçemize hizmet veriyoruz. İlçemizde üretim ve imalat neredeyse durma noktasına geldi. Lastik tamircisinden tutun araç tamircisine kadar, berberlerimizden tutun tamir işi yapan esnaflarımıza kadar, bakkal ve marketlerimizden tutun fırınlarımıza kadar her bir esnafımız elektrikli aletler ile halkımıza hizmet vermek için mücadele etmektedirler. Bizler de esnaflarımızın temsilcileri olarak bir üst kuruluşumuz olan Birlik başkanlığımız aracılığı ile ilgili bakanlığa iletilmek üzere esnaflarımızın sorunlarını her zaman olduğu gibi yine dile getirerek yazılı olarak talep ettik. İnşallah ilgili bakanlığın en kısa süre içerisinde dilekçemize olumlu şekilde cevap vereceğine inanıyor, tüm esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. Her zaman olduğu gibi esnaflarımızın sesi olmaya, onların haklarını aramaya devam edeceğiz’’dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN