Başkan Osman Gürün, CHP Kurultayında Oy Kullanamayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresinde kırmızı grup olarak seçimi kazanamayan Hüseyin Erol'un delegeleri arasında bulunan Başkan Osman Gürün, Olağan Kurultay'ında oy kullanamayacak.  

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

CHP Muğla İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresinde kırmızı listeyle başkanlık için yarışan Hüseyin Erol’un delegeleri arasında bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, il başkanlığını mavi listeyle Zekican Balcı seçilince delege olamadı. Bu durumda başkan Gürün, 4-5 Kasım’da yapılacak olan CHP’nin 38. Olağan Kurultay’ında oy kullanamayacak. 

Kemal Kılıçdaroğlu 1 Oy Kaybetti 
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde sıkça genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı karede yer alan Osman Gürün’ün delege olamaması, Kılıçdaroğlu’na 1 oy kaybettirdi.  

Kimler Aday Oldu?
4-5 Kasım’da yapılacak olan 38. CHP Olağan Kurultayı öncesi İlhan Cihaner, Örsan Öymen, Özgür Özel ve Ünal Karahasan Genel Başkanlık için aday adaylığını açıkladı. “Ben çıkıp ‘adayım’ demem” diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun, delegeler tarafından yeniden aday gösterilmesi bekleniyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN