Başkan Karaca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Görüştü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i Genel Merkez'deki makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ziyarete, Fethiye Belediye Başkanı Karaca’nın yanı sıra, CHP Muğla milletvekilleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve CHP Fethiye ilçe yönetimi, Gençlik Kolları ile Belediye Meclis üyeleri de katıldılar. 

Yerel seçim süreci ve Fethiye’de yaşanan son gelişmeler hakkında fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretle ilgili olarak Başkan Alim Karaca; “İlçe Başkanımız Mustafa Koyuncu, CHP Fethiye ilçe yönetimimiz, Gençlik Kollarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve milletvekillerimizle birlikte Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i makamında ziyaret ettik. Kendisine yerel seçim sürecinde Fethiye’mizde yaşanan gelişmeler ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalarımız hakkında bilgi sunduk” dedi.

Başkan Karaca’dan Anıtkabir’e Ziyaret
Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i de ziyaret eden Başkan Alim Karaca ve beraberindeki heyet, Atatürk’ün mozolesinin önünde saygı duruşunda bulundu.  Karaca ziyaret hakkında; “İlçe Başkanımız Mustafa Koyuncu, CHP Fethiye İlçe yönetimimiz, Belediye Meclis üyelerimiz ve Gençlik Kollarımızla birlikte ATA’mızı ziyaret ettik. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün gösterdiği yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN