Yeniden Refah Partisinden SED Medya'ya ziyaret

Seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi teşkilatı tarafından SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'e ziyaret gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayları İsmail Baykal, Mehmet Sesim Polat, Faruk Öge beraberinde Muğla İl Başkanı Yılmaz Elçin, Fethiye İlçe Başkanı Tayyip Durak ve Ankara il teşkilatı tarafından SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyaret gerçekleştirildi. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette yaklaşan seçim hakkında istişarede bulunuldu.

Yeniden Refah Partisi Muğla 1. Sıra milletvekili adayı İsmail Baykal Ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada;
"Bugün SED Medya'da olmaktan mutluyuz. Çok sevdiğim kardeşim Seda kardeşimin ev sahipliğinde buradayız. Tabii ki ilk etapta Fethiyeli hemşerilerimize ziyaretlerde bulunduk. Hem Salı pazarı esnafımıza hem de çarşı esnafımızı ziyaret ederek parti politikalarımızı hem de genel başkanımızın selamlarını ilettik. Biz Fethiye halkına teşekkür ediyoruz. Bizi bağrına bastılar. Yeniden Refah dediler. Yeniden Refah'ı mecliste göreceğimize söz verdiler. Muğla’nın her köşesine gidiyoruz, saha da geziyoruz. Bütün vatandaşlarımızdan 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir oy Yeniden Refah Partisi'ne bir oy da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermelerini kendilerinden istiyoruz." İfadelerini kullandı.
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN