Likya Diyet Yeni Teknolojileri ile Zayıflatıyor

Fethiye'de 14 yıldır hizmet veren Likya Diyet Beslenme ve Diyet Danışma Merkezi zayıflatmaya devam ediyor. Bünyesine yeni kattığı teknolojilerle diyet konusunda oldukça iddialı olduklarını belirten Diyetisyen Zeynep Arıkan Cevizci, yarım saatte 2500 -3000 kalori yaktıran VacuShape ve vücuda şekil veren RollTech cihazlarını tanıttı. Cevizci ayrıca cihazı denemek isteyenler için hiçbir ücret almadıklarını ifade etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yarım saatte 2500 ile 3000 arası kalori yaktıran cihaz olan VacuShape zayıflamak ve sıkılaşmak isteyen ve klasik spor egzersizlerinden daha üstün bir çalışma yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.  Likya Diyet Beslenme Ve Diyet Danışma Merkezi‘nde kullanıma sunulan cihazla birlikte yapılan yürüyüş ya da koşu, cihazın içerisinde yer alan yüksek teknoloji ile geliştirilmiş kızılötesi ışınlarının vücuda çarparak cildin en üst tabakları tarafından emilip, ısıya dönüştürülerek ve vücut içine daha fazla nüfus edilmesi ile büyük bir fark yaratıyor. 
Zeynep Arıkan Cevizci “İnanılmaz sonuçlar aldık”
Diyetisyen Zeynep Arıkan Cevizci cihazı tanıtarak inanılmaz sonuçlar aldıklarını belirtti. 14 yıldır hizmet verdiklerini belirten Cevizci “VacuShape cihazımız kısa sürede, vakti olmayanlar için inanılmaz bir şekilde şekillendirip kilo verdiren ve kalıcı olarak form tutan bir yapıdır. Yürüyüş bandımızın içerisinde kızıl ötesi ışınlarımız var. 30 dakikada 2500-3000 kalori civarında kalori yakmayı sağlayan bir sistem. 45 dakika bir spor yaptığımız zaman 400-600 kalori arasında yakarız. Ama bu 30 dakikada 2500 kalori yaktırıyor. Düzgün bir şekilde beslenildiği zaman haftada 1 kilo verdirebiliyor. Hepimiz vakit bulamamaktan şikayetçiyiz. Çok hareketsizlik de birçok rahatsızlığı peşinde getiriyor. Bu cihaz bizi sağlık ve rutin açısından da rahatlatan bir ekipman” ifadelerini kullandı. 
Vücuda şekilde veren cihaz: RollTech
Roll masajı sunan RollTech cihazının vücuda şekil veren, daha pürüzsüz ve sıkı bir cilde kavuşmaya yardımcı olan kanıtlanmış bir yöntem olduğu öğrenilirken, yaptığı masaj etkisiyle selülit azaltıp, vücuda şekil veriyor. Ciltteki sarkmaları toparlarken ve fazla yağları yakmaya yardımcı oluyor.
Diyetisyen Zeynep Arıkan Cevizci bu cihaz ile ilgili olarak da bilgiler aktararak Yaklaşık 4 aydır cihazı kullandıklarını belirtti. Cevizci “İnanılmaz iyi sonuçlar aldık. Danışanımız Aylin Hanım, 13 kiloya yakın verdi kendisi birkaç ay içerisinde. Vücudunuzda herhangi bir platin olmadığı sürece çok rahat girebiliyorsunuz. Bel ve bacak ağrılarına çok iyi geliyor. Temmuz ayında kumda yürüyormuş gibi hissedin. Öyle bir sıcaklık veriyor ekipmanımız. Denemeden kesinlikle seans ücreti almıyoruz. Gelip deneyebilirsiniz” dedi. 
Aylin Girgin “Çok memnunum”
Likya Diyette seanslara katılan Aylin Girgin, cihazları kullandığını ve çok memnun olduğunu belirti. Yaklaşık 13 kilo veren Girgin, “Buraya gelmemin sebebi çok kilomun olmasıydı. İnsülin direncim, D vitamini eksikliğimi biliyordum ama uygulayamıyordum. Zeynep ile tanıştıktan sonra benim hayatımın felsefesi çok değişti. En başta bana yememem gereken şeyleri, neleri yapmamam gerektiğini söyledi. 81 kilodan 67 kiloya düştüm. Diyetten önce yapılan hareketlerde çok etkiledi. Zeynep ile çalışmak çok güzel. Kendisi çok hareketli. Hareketli, pozitif olunca daha güzel kilo veriyoruz. Ekipman çok güzel herkese tavsiye ederim. Bel ağrım, ayaklarımın ağrısı geçti. Boyun ağrılarım bile geçti. Kiloyu geçtim sağlık için de çok faydası var. Bu ekipmanı gelip de görmeleri lazım” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN