Kökten, Söğütlü Halkının Taleplerini Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Söğütlü Mahallesi'ne ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Vatandaşların taleplerini dinleyen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, bölgeye yönelik projelerini de anlattı. Söğütlü Mahallesi sakinleri, çok amaçlı sosyal tesisin zemin beton yenileme işini çözen Başkan Adayı Kökten’e teşekkür ettiler. 41 mahalleye hizmet götüreceklerinin altını çizen Kökten, her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirtti ve aynı özveriyle çalışmaya devam edeceklerinin sözünü verdi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “41 mahallede dokunmadığımız bir yer olmayacak. Tüm talepleri yerine getirmeye çalışacağız, duyarsız kalmayacağız. Bu mahallemize daha önce de gelmiştik. Baz istasyonu sorunu da en kısa zamanda çözülecek. Bir bölge ile ilgilendiğin zaman hizmet gelmeme şansı yok. İçinizde hizmet aşkı varsa tüm işler giderilemeyecek problem yok. Biz sonuna kadar mücadele ederek, elimizden geleni yapacağız. Ben buradaki çalışma için seçim sonuçlarına göre bakalım diyebilirdim. Bizim için önemli olan halkımıza bir şeyler kazandırabilmek. Buradaki insanların bize teşekkür etmesi yeterli... Olaya siyaseten bakmadık. Bu gönül işidir” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN