Kökten, 'Amacımız Sorunları Çözüme Kavuşturmak'

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde Göcek Mahallesi’nde tekne işletmecileri ve Göcek Kent Meclisi üyeleri ile toplantıda buluşan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten hem sorunları dinledi hem de projelerini anlattı.
Amaçlarının sorunları çözüme kavuşturmak olduğunun altını çizen Başkan Adayı Kökten, 3-4 lokasyonda benzer sorunların yaşadığına dikkat çekti.
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta yine Göcek’teydim. Sorunları dinlemeye sanayi esnafımızdan başladık. Her mahallemizde olduğu gibi burada da imar sorunu bulunuyor. Kaçak inşaat hususunda sıkıntı yaşandığını öğrendik. Bölge halkı mapa şamandıra ihalesinin iptaline karşı çıkarken, AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi olarak ben de sizlere destek oldum. Siyasi yaklaşım önemli değil, önemli olan yaşadığımız şehir. Birçok konuda sizlerle aynı düşünce olduğumu düşünüyorum. 3-4 lokasyonda benzer sorunları yaşıyoruz. Amacımız bunları çözüme kavuşturmak” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN