Fethiye Kaymakamı Ertaş: Kadınlar Kahramanımız, Analarımız Ve Bacılarımızdır!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Fethiye Valiliği'nde resim sergisi düzenlendi. Sergiye Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

8 Mart Dünya Kadınlar Günün’de Fethiye Valiliği’nde, Fethiye Halk Eğitim resim öğrencilerinin “Kadın Sudur” projesi adı altında resim sergisi düzenlendi. Sergi öncesinde Fethiye Halk Eğitim Kadınlar Folklor ekibi yörük kıyafetleriyle birlikte zeybek oynadı. Daha sonra serginin açılış kurdelesi Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ve kadınlar eşliğinde kesildi. Fethiye Kaymakamı Ertaş, resimleri çizin kadın sanatçıları tek tek tebrik ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak sanatçılara kırmızı karanfil verdi. Fethiyeli vatandaşların olumsuz hava şartlarına rağmen sergiye olan yoğun ilgisi dikkat çekti. 

Fethiye Kaymakamı Ertaş: Kadınlar Kahramanımız, Analarımız Ve Bacılarımızdır!

“Kadınlar annelerimiz ve bacılarımızdır”
Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş sergi öncesinde açıklamalarda bulundu. Ertaş, “Tüm kadınlarımızın 8 mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Burada resimlerde emeği geçen her kadın sanatçıya teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum. Kadınlar bizim kahramanlarımızdır, annelerimiz ve bacılarımızdır. Her kadın bizim için değerlidir. Tarihte birçok kadın savaşlarda olsun, sporda olsun büyük başarılar kazanmıştır. Mustafa Kemal Atatürk’ün sayesinde bu durum daha da ileri gitmiştir ve çağ atlamıştır. Kadınlarımıza olan güven ve saygımız en ileri seviyedir. Her gün dünya kadınlar günü olmalıdır” diye konuştu. 
Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, sergilenen 80 resmi tek tek inceledi ve sergi görevlileri tarafından resimler hakkında bilgi edindi. Fethiyeli vatandaşların sergiye ilgisi büyük oldu.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN