Fethiye İlçe Emniyet turnuvanın şampiyon oldu

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen, kurumlar arası futbol turnuvasının şampiyonu, Fethiye İlçe Emniyet takımı oldu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve çekişmeli mücadelelere sahne olan yaklaşık 2,5 ay süren "Fethiye Kurumlar Arası Futbol Turnuvası" sona erdi.  Kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvanın şampiyonu, final mücadelesinde Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, takımını 2-1 mağlup eden Fethiye İlçe Emniyet takımı oldu. 3'üncü ise Fethiye Baro takımını 4-1 mağlup eden Fethiye Belediyesi 2 takımı oldu. Dereceye giren takım ve sporcularına madalya ve kupa taktim edildi.
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Sporu her kesime yaymak istiyoruz. Bu kapsamda geçişti etkinlikler düzenliyoruz. Bu turnuvadaki önceliğimiz ise kurumlar arası iletişimi, etkileşimi sağlamak.. Bu anlamda katkı sağlayan tüm kurumlarımıza, tüm müdürlerimize en başta da sporla alakalı her konuda bizlere destek veren Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a çok teşekkür ediyorum." dedi
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN