Yat Yarışı Haberleri

Yat Yarışı Haberleri

Yat Yarışlarında Kalp Krizi Geçirdi

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’nda mücadele eden Nova Takımının Kaptanı Mustafa Erol’un kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Ege’nin Mavi Sularında Görsel Şölen

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl dördüncü kez düzenlenecek Uluslararası Yat Yarışının ilk etabı Muğla’da ikinci etabı ise İstanbul’da gerçekleştirilecek.

CUMHURBAŞKANLIĞI 3. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI AÇILIŞ RESEPSİYONU MARMARİS KALESİ’NDE YAPILDI

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla, İstanbul Valiliği ve Muğla Valiliği’nin iş birliğinde, Türkiye Yelken Federasyonu 2022 Faaliyet Programı kapsamında İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 3’üncü Uluslararası Yat Yarışları’nın açılış resepsiyonu Marmaris Kalesi’nde yapıldı.

Muğla, Cumhurbaşkanlığı 2'nci Uluslararası Yat Yarışlarına ev sahipliği yapacak

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Yat Yarışları’nın 2021 takvimi ve rotası belli oldu. Cumhurbaşkanlığı 2. Uluslararası Yat Yarışı ilk etabı 25-27 Haziran 2021 tarihleri arasında turizmin gözbebeği Muğla’da.

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları Öncesinde Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü tarafından 25-27 Haziran 2021 tarihleri arasında Muğla’da düzenlenmesi planlanan Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı öncesinde Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplantı düzenlendi.