Sevk Edildi Haberleri

Sevk Edildi Haberleri

İlçe Eski Başkanı Cura, İl Disiplin Kurulu’na sevki kararlaştırıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin yaptığı yazılı açıklamada, MHP Fethiye İlçe eski Başkanı Osman Cura’nın kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verildiğini ifade etti. 

Muğla’da Nitelikli Dolandırıcılar Yakalandı

 Muğla’da sosyal medyada mesaj yoluyla yüksek kazançlı iddia kuponu vaadiyle nitelikli dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 3 şüpheli şahsa yönelik operasyonda şahıslar tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

13’ÜNCÜ YARDIM ARACI DEPREM BÖLGESİNE SEVK EDİLDİ

Türkiye’yi derinden üzen deprem felaketi nedeniyle Milas Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında gıda, hijyen ve kedi-köpek mamasını içeren 13’üncü yardım aracı deprem bölgesine sevk edilmek üzere yola çıktı.

MARMARİS YANIYOR

Marmaris Yalancıboğaz’da orman yangını çıktı. Olay yerine çok sayıda kara ve hava aracı sevk edildi.

İŞYERİNE SİLAHLA GİRİP TEHDİT ETTİLER

Fethiye’de bir işyerine silahla girip tehdit eden 7 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

YAŞAMAK İÇİN FETHİYE’DEN ANKARA’YA UÇTU

Kalp ve akciğer rahatsızlığı bulunan E.B.(74), Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada durumu kötüleşince ambulans helikopter ile Ankara Başkent Hastanesi’ne sevk edildi.

TORBACILARA ŞAFAK OPERASYONU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Polisleri tarafından yapılan operasyon ile eroin, metamfetamin, skank, esrar gibi birçok uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 4 şahıs sabaha kadar süren sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden üçü tutuklandı.

DSİ Kanalı’nda can pazarı

Taşyaka Mahallesi’nde gece saat 2’de bilinmeyen bir nedenle suya atlayan iki kişi Fethiye Grup Amirliği İtfaiye Ekipleri tarafından kurtarıldı. Sudan çıkarılan 2 kişi ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Dereye düşen araçtan yaralı kurtuldu

Foça Mahallesinde gece saat 00.40 civarında bir araç dereye düştü. Araç sürücüsü İtfaiye Grup Amirliği tarafından hafif yaralı olarak kurtarıldı. Kurtarılan sürücü ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Soba’dan yangın çıktı

Marmaris’te bir ev de sobadan çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucu ev de bulunan bir kişi yaralı olarak hastaneye sevk edildi.

Emniyet suçlulara göz açtırmıyor 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; S.T. , H.K. , Y.G., R.B. ve H.M.Y isimli şahıslar yakalandı. Yakalanan şahıslar emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

Karaca’ya uyarı cezası!

CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca bir vatandaş ile yaptığı küfürlü telefon konuşması nedeniyle uyarı cezası istemiyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) sevk edildi.

Yeni yıla evsiz girdiler

Dalaman İlçesi Karaçalı Mahallesi Şehit Hamza Atakul Caddesi’nde bulunan Dostlar Apartmanı’nda elektrikli sobadan başlayan yangın bir evi kullanılamaz hale getirdi.Yangından oluşan dumandan etkilenen 15 kişi hastaneye sevk edildi.

Uyuşturucu Ticareti Yapan 1 Kişi Yakalandı

Bodrum Torba uygulama noktasında yapılan aramada uyuşturucu ticareti yapan 1 kişi yakalanarak, adli makamlara sevk edildi.

Araç İçerisinden İtfaiye Yardımı İle Çıkabildiler

Seydikemer’de meydana gelen trafik kazasında iki kişi araçları içerisinde sıkıştı. Sıkışan şahısları olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkıştıkları yerden çıkardı.Şahıslar ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Haraç aldıkları iddia edilen 5 şüpheli tutuklandı

Fethiye’de sanayi esnafından haraç aldıkları iddia edilen 7 şüpheli Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 5’i tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fethiye'de haraç çetesi adliyeye sevk edildi

Fethiye’de sanayi esnafından haraç aldıkları iddia edilen 6 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi.

Marmaris’te fuhuş çetesine ‘Sezon 3’ operasyonu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 9 şahıs gözaltına alındı. 'Sezon 3' adı verilen operasyonda, yurt dışından getirdikleri kadınları çeşitli vaatlerle kandırıp, fuhşa zorladıkları belirlendi. Kadınların çıplak fotoğraflarını çektikleri, ayrılmaları halinde ailelerine göndermekle tehdit ettikleri öğrenilen şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler biri sevk sırasında tanınmamak için yüzünü maskeyle kapatırken bir diğer şüphelinin ise başına poşet geçirmesi dikkat çekti.

Tekne faciasındaki 14 şüpheli adliyeye sevk edildi

Köyceğiz’de tur teknesinde asker eğlencesi yapan gençlerle çıkan kavgada denize düşüp hayatını kaybeden Erdem Acar'ın (21) ölümü ile ilgili soruşturmada gözaltına alınan 14 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Seydikemer Karaköy’de yangın başladı

Seydikemer Karaköy Mahallesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın ihbarının ardından bölgeye ekipler sevk edildi.

Marmaris’te lunaparka saldıran şahıslar yakalandı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bulunan lunaparka gerçekleşen silahlı saldırının failleri olduğu iddia edilen 3 şüpheli İzmir'de yakalanarak gözaltına alındı. Muğla'ya getirilen şüpheliler ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Marmaris'te hakim karşısına çıkarılmak üzere mahkemeye sevk edildi.

Fuhuş operasyonunda 10 şüpheli adliyeye sevk edildi, 22 kadın kurtarıldı

Fethiye Asayiş Büro Amirliği ve Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin Fethiye de ortak yürüttüğü proje kapsamında "Fuhşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak veya Aracılık Etmek veya Yer Temini Etmek" suçu kapsamında şüpheli şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan “Sezon 2” isimli fuhuş operasyonunda 10 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Milas Çökertme'de orman yangını başladı

Muğla'nın Milas İlçesi Çökertme Mahallesi’nde bugün saat 11:45 sıralarında orman yangını çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangın bölgesine çok sayıda arazöz, iş makinesi ve 3 helikopter sevk edildi.

Vebitcoin şirketi çalışanı 5 şüpheli adliyeye sevk edildi 

Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasından sonra yürütülen soruşturmada şirketin CEO'su İlker Baş ve eşi Güliz Baş'la birlikte 4 kişinin tutuklanmasının ardından 5 şirket çalışanı daha gözaltına alındı. Şüpheliler polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KRİPTO PARA SKANDALI MUĞLA'YA SIÇRADI

Thodex'den sonra kripto para platformu Vebitcoin da finansal olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek faaliyetlerini durdurdu. Vebitcoin'in Merkezi olduğu öğrenilen Menteşe'de ki ofise polis ekipleri sevk edildi.

Narkotik ekipleri zehir tacirlerine geçit vermiyor 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaklaşan turizm sezonu öncesi çalışmalarını sıklaştırdı. Fethiye şehir girişinde yapılan kontroller esnasında Ö.K (40) isimli şahsın üzerinde 1 kilo esrar maddesi ele geçirildiği öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli Adliye’ye sevk edildi. 

İnternet korsanları adliyeye sevk edildi

Muğla merkezli 9 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda Türkiye genelinde 25 bin kişinin kredi kartı ve kimlik bilgilerini çalan ve bu bilgileri "dark net" ve "deep web" gibi illegal alanlarda sattıkları belirlenen dolandırıcılık şebekesinden gözaltına alınan 18 kişiden 11'i Datça Adliyesine sevk edildi. 

Alkolün etkisiyle öldüresiye dövdüler

Fethiye’de Kayaköy yolunda ormanlık alanda alınan alkolün etkisiyle çıkan tartışma, cinayetle noktalandı. Alacak verecek yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmanın ardından öldüresiye dövülen 41 yaşındaki Mustafa Ümit Tekmanlı, ağır yaralı olarak getirildiği hastanede can verdi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yakalanan 5 kişi, adliyeye sevk edildi. Darp sonucu ölen Mustafa Ümit Tekmanlı’nın dolandırıcılık iddiasıyla Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılamasının devam ettiği, bir süre tutuklu kaldığı öğrenildi. 

Başkan Yardımcısı Öztürk PFDK’ya sevk edildi

Fethiyespor’un, Büyükçekmece Tepecikspor maçında talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’ün; Futbol Disiplin Talimatı’nın ilgili maddesi ve Kovid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatın “Sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildiği bildirildi. Ayrıca kulüp görevlisi Gökcen Kırlangıç’ın da aynı müsabakadaki hakareti nedeniyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildiği kaydedildi. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Fethiyespor Kulübü’nün 25.02.2021 tarihinde oynanan Fethiyespor-Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. Misli.com 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 6/11 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine… Fethiyespor Kulübü Görevlisi İsmail Öztürk’ün aynı müsabakasındaki talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 9/2 maddesi uyarınca, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca ve hakaretleri nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 26.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine… Fethiyespor Kulübü görevlisi Gökçen Kırlangıç’ın aynı müsabakasındaki “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 26.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Kablo hırsızları adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Fethiye’de yaşanan kablo hırsızlığı şüphelileri adliyeye sevk edildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekiplerince 5 Şubat Cuma günü Foça Mahallesinde inşaat halinde bulunan villanın duvar altına döşeli elektrik tesisat kablosunun söküp, çaldığı iddiası ile gözaltına alınan 5 şüpheli çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.