Şaşırttı Haberleri

Şaşırttı Haberleri

Hem hakem hem de okul müdürlüğü yapıyor

Trendyol 1.Lig 8.Hafta müsabakasında Bodrum FK, Eyüpspor’a konuk olacak. Maçta Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Metoğlu, aynı zamanda Rize’de bir ortaokulda okul müdürlüğü yapıyor.

“1256 gram domates” görenleri şaşkınlığa uğrattı

Seydikemer'de Tüccar Rasih Yılmaz'ın Seki Mahallesi'nden aldığı domates tartıda 1256 kilogram geldi.

Karabük’te Sel, Fethiye’de Güneş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Karabük'te de sağanak yağmur etkili oldu. Yağış sonrası kentin farklı noktalarında yollar göle döndü. Fethiye’de aşırı sıcaklar yaşanırken şehirler arası yaşanan hava durumu farkı şaşırttı.

FETHİYE’DE DENİZ SUYU ÇEKİLDİ

Fethiye’de, deniz suyu kıyıdan yaklaşık 10 metre çekildi. Deniz suyunun çekilmesiyle oluşan görüntü, kordona gezintiye gelenleri şaşırttı.

LOGARDAN BALIK AVLADILAR

Fethiye’de logar kapağı arasından oltayla balık avlayan vatandaşlar, görenleri şaşırttı.

GÜRÜN’DEN BAŞKAN OKTAY’A ELEŞTİRİ TEPKİSİ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın “Bölgeye gece görüşlü helikopter desteği istemiştik. Öğrendik ki envanterde yokmuş” sözüne ulusal bir kanalda canlı yayında “Birbirimizde eksik bulduğumuz şeyleri söylemenin yangınları sürdürmekte bir katkısı yok” şeklinde Başkan Oktay’ı eleştiren bir açıklama yapması şaşırttı.

Vatandaşlardan elektriğe itiraz

Elektriğe gelen 5’e varan zamlardan sonra faturaların çok yüksek miktarlarda gelmesi vatandaşı şaşırttı. Yüksek gelen elektrik faturalarına isyan eden vatandaşlar çareyi Fethiye Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti Müdürlüğü’ne itiraz dilekçesi vermekte buldu.

Başkan Yılmaz, “Atatürk’ümüzün arkasında durmaya devam edeceğiz”

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezin Taliban ile ilgili yapmış olduğu destek açıklamasına bir cevapta Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesinden geldi. Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezinin bir siyasi parti gibi davrandığını belirten Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şube Başkanı Ümit Yılmaz, “Genel merkezimiz bizi şaşırttı çünkü maalesef bir siyasi parti gibi davrandı, oysa derneğin amacı siyasi parti fikirlerini savunmak değildir. Dernekler siyasi partilerin üstündedir, bu nedenle bütün kamuoyuyla genel merkezimizin basın açıklamasını paylaşmadığımızı, o görüşlere katılmadığımızın altını çizmek istiyoruz. Bu 17 güzel insanın, şube başkanı olarak incinmelerini istemiyorum çünkü onarlın hepsi gerçekten yurtsever, Atatürkçü, Milliyetçi insanlar ve Fethiye’miz için bir şeyler yapmaya çabalıyoruz” dedi.

Datça'da çevreciler şaşırttı

Muğla'nın Datça ilçesinde yapılması planlanan yat limanı bilgilendirme toplantısın adeta basarcasına gelen bir grup çevreci, ilçe halkının ümitle beklediği ve ilçedeki katma değer ve istihdamı arttıracak olan projeyi engellemek için eylem yaptı. Çevrecilerin birçok kişiyi şaşırtan girişimi üzerine toplantıda gergin anlar yaşandı. Bazı vatandaşların tepkisi üzerine çevreciler baskın yaparcasına girdikleri salondan ayrıldı.

Oltaya takılan kılıç balığı görenleri şaşırttı

Muğla’nın Fethiye İlçesinde satışa çıkarılan 3 ve 3,5 metre uzunluğunda, iki kılıç balığı, görenleri şaşırttı.