Odağı Haberleri

Odağı Haberleri

Manken Wilma Elles İlgi Odağı Oldu

Fethiye’de Manken Wilma Elles, giydiği gelinlikle ilgi odağı oldu. 100 metre kuyruğu olan kırmızı gelinlik satışından elde edilecek gelir depremzede çocuklara bağışlanacak.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı Vatandaşın İlgi Odağı

Fethiye’de hava muhalefetinden dolayı bugüne ertelenen Fethiye Yeni Yıl Pazarı’nda Fethiye’de yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen etkinlik vatandaştan tam not almayı başardı.

Emekli Kazım Özcan, kararı olumlu karşıladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği, 65 yaş üstü yurttaşların toplu taşımayı ücretsiz kullandığı günlerin yalnızca ayın 1'i ile 4'ü arasında olacak şekilde sınırlandırıldığını açıkladı. Bu karar henüz yasallaşmasa da bu konu 65 yaş üstü vatandaşların ilgi odağı oldu. Fethiye’de yaşayan emekli Kazım Özcan, bu kararı olumlu karşıladı. Özcan, yaptığı açıklamada Emekliler ücretsiz ulaşımı suistimal ediyor dedi.

Saklıkent’te Bayram Yoğunluğu Devam Ediyor 

Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı’nın son gününde de ilgi odağı oldu.

Üretici pazarında vatandaşın odağı fiyatlar oldu

Fethiye'de her Cuma günü kurulan Üretici Pazarı'nda vatandaşın ilgisi her zamanki gibi yoğun oldu. Vatandaşlar, ürünlerdeki fiyat artışından rahatsız durumda.

Bayram tatilinin gözdesi Fethiye oldu

Ülkemizin olduğu kadar dünyanın da sayılı tatil destinasyonlarından biri olan Fethiye; vadileri, koyları, adaları, plajları ve ekstrem sporlarıyla tatilciler gözdesi konumunda.

Kaunos Antik Kenti'nin efsanesi

Türkiye'nin tarım ve turizm kenti olarak bilinen Muğla'daki müze ve ören yerleri, bölgeye gelen turistlerin ilgi odağı oluyor.

DEVASA SALATALIK GÖRENLERİ ŞAŞKINA UĞRATTI

Langa lingo adı verilen devasa salatalık, sosyal medyada vatandaşın ilgi odağı olmayı başardı.

ÇOCUK BİLİM PARKI YAZ AYLARINDA DA ZİYARETÇİLERİN İLGİ ODAĞI

Geçtiğimiz aylarda kapılarını yeniden açan Menteşe Belediyesi Bilim Parkı Haziran ve Temmuz aylarında 3 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı. Yaz mevsiminde çocukların yoğun ilgi gösterdiği Menteşe Belediyesi Bilim Parkı sayesinde çocuklar, hem öğreniyor hem de eğleniyor.

AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ M. YAVUZ DEMİR’İN 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir, “Devletimizin tüm kurumları ve asil milletimizin fedakârlıklarıyla; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de, ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden hiçbir şer odağına karşı, asla taviz verilmeyecektir.” dedi.

SALI PAZARI DOLDU TAŞTI

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstünde olmasıyla hem Fethiye'de yaşayan vatandaşlar hem de farklı şehir ve ülkelerden gelen insanların ilgi odağı Salı Pazarı oldu.

PAZARA YOĞUN TALEP

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üstünde olmasıyla hem Fethiye’de yaşayan vatandaşlar hem de farklı şehir ve ülkelerden gelen insanların ilgi odağı Salı Pazarı oldu.

Aras, “Toplumcu belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz”

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, toplumcu belediye anlayışının halka dokunması, halka yarar sağlamasının öncelikleri olduğunu belirterek, “Kara Kış Fonu Acil Eylem Planı kapsamında, 56 mahallesi bulunan Bodrum’da 3 mahalleyi acil eylem planının odağına aldıklarını, yoksullaşma riski taşıyan 10 mahalleyi de izlediklerini açıkladı.

Menteşe Belediyesi “Tarım Zirvesi”ne katıldı

Menteşe Belediyesi, 30 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi'nde düzenlenen “Tarımsal Kalkınma Zirvesi”nde Yerkesik Kırsal Kalkınma Kooperatifi ile birlikte Menteşemizin el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi. 160 belediyenin 300’ün üzerindeki kooperatifle katıldığı zirvede Menteşe Belediyesi’nin yerel ürünlerden oluşan standı ilgi odağı oldu.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de online abonelik dönemi başladı

Ege Bölgesi görevli elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak dijital çözümler sunmaya devam ediyor. 2021 yılında müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda süreçlerini dijitalleştirmeyi odağına alan şirketlerin hayata geçirdiği online abonelik hizmetiyle; mesken (ev) müşterileri, abonelik işlemlerini Müşteri İlişkileri Merkezi’ne gitmeden Aydem Perakende ve Gediz Perakende web sitelerinden online olarak gerçekleştirebilecek.

Asırlık Çınar Ağacı

Muğla’nın Marmaris ilçesine 30 kilometre mesafede bulunan turistik Bayır Mahallesi'nin simgesi asırlık çınar ağacı ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Bodrum’da Şehre İnen Domuz Ailesi İlgi Odağı Oldu

Bodrum’da şehre inen domuzlar vatandaşların büyük ilgisini çekti. Cadde üzerinde yiyecek ve su arayan domuz ailesi, ilgi odağı oldu.

Feret, İlgi Odağı Oldu

Bodrum'da vatandaşlarca fark edilen feret, Bodrum Belediyesi Torba Geçici Hayvan Bakımevi'nde ilgi odağı oldu.

Pazarcıdan Dikkat Çeken Çağrı; “Parasız Gel, Maskesiz Gelme”

Muğla’nın Datça ilçesinde, korona virüs tedbirlerine dikkat çekmek isteyen pazarcının tezgahına koyduğu “Parasız gel, maskesiz gelme” notu ilgi odağı oldu.