Merhaba Haberleri

Merhaba Haberleri

Fethiyespor Açılışı İnegöl’de Yapacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 3 Eylül Pazar günü lige İnegölspor deplasmanında merhaba diyecek.

Giresunspor – Bodrum FK Maçını Yönetecek Hakemler Belli Oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig’e yarın oynacağı Bitexen Giresunspor maçı ile merhaba diyecek. Hedefin mutlak 3 puan olduğu maçta maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Yaz Sezonu Başladı Motor Satışlarında Rekor Artış 

Fethiye'nin önde gelen motosiklet satış ve servis firması Motomix Fethiye, sezona merhaba kampanyası düzenledi.

Türk Kadınlar Birliği’nden “Yaza Merhaba Etkinliği”

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından “Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi.

“Yaza Merhaba” konseri izleyenlerin beğenisini topladı

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğunun;  03 Haziran 2023 tarihinde verdiği “Yaza Merhaba” konseri yine izleyenlerin beğenisini kazandı. 

Halikarnas Balıkçısı’nın “Merhaba”sı logosunu arıyor

Balıkçı’nın 133. doğum gününde, dünyaya seslendiği “Merhaba”sı küresel bir barış ve dostluk çağrısına dönüşüyor.

KARABULUT, YENİ KİTAPLARI İÇİN ANKARA KİTAP FUARINA GİDİYOR

Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı şair ve yazar Coşkun Karabulut, Günce Yayınlarından yeni çıkan iki kitabıyla sonbahara merhaba diyor.

ÇYDD’DEN YENİ DERS YILINA MERHABA KAHVALTISI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 2022-2023 yeni eğitim öğretim yılı için ‘’Merhaba’’ kahvaltı programı düzenlendi. Dernek binasında gerçekleşen programa Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, Kültür İşleri Müdürü Halime Ok ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

ÇYDD’DEN YENİ SEZONA MERHABA ETKİNLİĞİ

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından yeni sezona merhaba etkinliği düzenlendi. Dernek terasında yapılan etkinlikte bol bol sohbet edilerek okunan kitaplar hakkında istişare yapıldı.

Kadınlar gününde sezona merhaba

Gelinlik ve damatlık gibi ürünlerde Fethiye’nin önde gelen giyim mağazalarından birisi olan Event Sposa , Kadınlar Günü’nde sezona merhaba etkinliği düzenliyor. Üç gün sürecek bu özel etkinlikte indirim uygulanacak.

ÇYDD’den Eski Yıla Veda Yeni Yıla Merhaba Kermesi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Kordon’unda eski yıla veda yeni yıla merhaba kermesi düzenlendi.

TAKSİM TOPLANTILARI’NA KKTC CUMHURBAŞKANI VE BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KATILDI

Taksim Toplantıları’nın onur konuğu KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar olurken Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da konuşmacı olarak katıldı. Aras’ın “Bodrum’un geleneğinde Halikarnas Balıkçısı’nın bize emaneti olan ve ‘Bizden size zarar gelmez’ manasında kullanılan ‘Merhaba’ vardır. Bu nedenle bizim için; ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ ne ise ‘Merhaba’ da odur” ifadeleri toplantıya damga vurdu.

Motomix’ten sezona merhaba kampanyası

Fethiye’nin önde gelen motosiklet satış ve servis firması Motomix Fethiye, sezona merhaba kampanyası düzenledi. Kaçırılmayacak kampanya kapsamında kefilsiz ve kredi kartsız motosiklet sahibi olabilirsiniz. Motomix Fethiye Görevlisi İlyas Arı, “Motomix Fethiye olarak sezona merhaba kampanyası düzenledik. Dileyenler bu sayede kredi kartsız, kefilsiz ve senetsiz 36 ay taksitle motosiklet sahibi olabilecek” dedi. 

Genç Rapçi, SKANDAL olacak bir şarkı yaptık 

Nisan ayında Suphi Karataş Es Müzik yapımla müzik hayatına merhaba diyecek olan genç rapçi Tunahan Kandemir, bomba gibi bir şarkıyla Rap dünyasında yerini almaya hazırlanıyor. Rock müziğinin güçlü sesi Gizem Saatçı’nın da destek verdiği genç rapçi Kandemir, “rap müzik severlerin kısa zamanda benim ve müziğimin takipçisi olacaklarına gönülden inanıyorum. Nisan ayında çıkacak olan şarkımla yer yerinden oynayacak” dedi.