Hikmet Selçuk Haberleri

Hikmet Selçuk Haberleri

Aday Adayı Selçuk partililerle buluştu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Hikmet Selçuk, AK Parti Fethiye ilçe binasında partililer ve belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi.

Aday Adayı Selçuktan FTSO’yu Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Selçuk, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Aday Adayı Hikmet Selçuk'tan Muhtarlara Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Selçuk, seçim çalışmaları kapsamında mahalle muhtarlarını ziyaret etti. 

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SELÇUK, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Ak Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Hikmet Selçuk, Fethiye programının konuğu oldu.

ARIKAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Şaban Arıkan’ın babası, Hikmet Selçuk’un kayınpederi Akif Arıkan hayatını kaybetti.

Olcar ve Selçuk’tan Turizm Derneği’ne ziyaret

TURSAB Havayolu biletleme ve IATA İhtisas Başkanı Numan Olcar ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Hikmet Selçuk Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur’u ziyaret etti.

Selçuk’ların acı günü

Alesta Yachting Tur. firmasının sahipleri Mehmet Hikmet Selçuk ve Mehmet Selçuk’un anneleri Şefika Selçuk vefat etti. Merhume Şefika Selçuk, Merkez Yeni Cami’de kılınan cenaze namazının ardından dualarla Taşyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Karaca, devam eden yol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Fethiye Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bir tanesi gündem dışı olmak üzere 11 madde mecliste görüşüldü. 5 gündem maddesi oy çokluğu, 5 madde oy birliği ile geçti. Bir madde ise İmar Komisyonu’na gönderildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca devam eden yol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.