Denetleniyor Haberleri

Denetleniyor Haberleri

Kaçak turlara geçit yok

Fethiye Kaymakamlığı Turizm Danışma Bürosu, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı, Fethiye Bölge Trafik Amirliği ile Muğla Turist Rehberleri Odası ve TURSAB Batı Akdeniz Fethiye Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı işbirliğinde kaçak acentacılık ve rehbersiz tur denetimleri gerceklestirildi.

FETHİYE’DE ELEKTRİKLİ SCOOTER DENETİMİ ARTTI

Son zamanlarda birçok kişinin vazgeçilmezi haline gelen Elektrikli Scooterlar Fethiye Trafik Büro Amirliği resmi ekipleri ve Sivil Trafik Ekipleri tarafından denetleniyor. 

OKULLARIN KANTİN VE YEMEKHANELERİ DENETLENİYOR

Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda, yemekhane ve kantin denetimi gerçekleştiriyor.

“Karabağlar Yaylası Tam Zamanlı Denetleniyor”

Menteşe Belediyesi tarafından, kentsel ve 3. derece doğal sit alanı olan tarihi Karabağlar Yaylasının doğal dokusunun korunması için bir dizi çalışma başlatıldı. Buna göre, belediye ekipleri tarafından 360 derece kamera kullanılarak Karabağlar Yaylasının doğal yapısı, kesik ve irimleri kayıt altına alınıyor. Görevli personel kesik ve irimlerin, tel örgü ve duvar yapılarak yok edilmemesi için tam zamanlı olarak bölgede denetim gerçekleştiriyor.

Marmaris'te İşletmeler Her Gün Denetleniyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, sezonun açılması ve normalleşme sürecine girildikten sonra hizmete açılan kafeterya, büfe, restoran gibi işletmeler, Marmaris Kaymakamlığı koordinesinde kurulan denetim ekibi ile kontrol edildi. Denetim ekibinde polis, jandarma, doktor ve zabıta da görev aldı.

Marketler Sürekli Denetleniyor

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından korona virüs (Covid-19) salgını ile ilgili olarak alınan tedbirler kapsamında marketlerde yapılan denetimler sürüyor.