Dağıtma Haberleri

Dağıtma Haberleri

400 adet incir fidanı dağıtıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayım Daire Başkanlığının desteklediği Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen 'İncirin Muğlalı Kadınlarla Yolculuğu' projesi tamamlanırken, son eğitim çalışması Dalaman'da yapıldı. Programda incir yetiştiriciliği yapan kadın üreticilere 200 adet kerevet (kurutma sepeti) ve 400 adet incir fidanı dağıtıldı.

“BİK fikir ayrımı yapmaksızın resmi ilan dağıtmaktadır”

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran, Kurumun Basın Ahlak Esasları kapsamındaki görev ve faaliyetlerine dair değerlendirmelerde bulundu.

Muğla Ülkü Ocakları ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor

Muğla Ülkü Ocakları ‘ Gönül Harekatı ‘ ismiyle ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolilerini dağıtmaya devam ediyor.

3 milyon 850 bin TL’lik miktar personele dağıtılacak

Fethiye Belediyesi, banka promosyonu ihaleleri sonucunda 3 milyon 850 bin TL’lik miktarı personeline dağıtma kararı aldı.

Menteşe Belediyesi Öğrencilere Tablet Dağıtmaya Devam Ediyor

Menteşe Belediyesi “Eğitimde Fırsat Eşitliği” kampanyası kapsamında, online eğitime erişmede sorun yaşayan öğrencilere, ücretsiz tablet dağıtmaya devam ediyor.

Maske kullanımına dikkat çekti

Dünyayı ve ülkemizi etkilen korona virüsü salgını ile mücadele kapsamında Salı Pazarı esnaflarından Emin Duru, vatandaşlara ve pazar esnaflarına maske dağıttı. Duru açıklamasında, “Yaklaşık 9 aydır ülkemizde ve ilçemizde pandemi sürecini yaşıyoruz. Sosyal sorumluluk bilinci ile kendi imkanlarım ölçüsünde esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza maske dağıtmaya karar verdim” dedi.

Otobüslerde Vatandaşa Maske Dağıtılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kendi olanaklarıyla ürettiği maskeleri, belediye otobüslerinde vatandaşlara ücretsiz dağıtmaya başladı.

Budanan zeytin ağaçları, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek

Bodrum Belediyesi, kendi mülkiyetindeki arazilerde bulunan zeytin ağaçlarında budama sonrası elde edilen odunları, ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı.