Cep Telefonu Haberleri

Cep Telefonu Haberleri

Cep telefonu tarifelerine zam geldi!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesini güncelledi. Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 oranında zam yapıldı.

Cep Telefonu Bataryası Bomba Gibi Patladı

SED Medya’da çalışmakta olan gazeteci Sertaç Bayraktar’ın kullandığı cep telefonu adeta bomba gibi patladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Okullarda Cep Telefonu Yasaklandı Mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı.

Balinalar Fethiye’den vazgeçemiyor

Fethiye Ölüdeniz açıklarında görünen balina balıkçı Ethem Öçal tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Çok fazla yaklaşamadıklarını, balinanın kendilerinden ürktüğünü ve her sene bu aylarda Fethiye’de gördüklerini belirten balıkçı Ethem Öçal, “Balinayı bayadır görüyoruz. Her sene Temmuz ayında bizim bu yörelere geliyorlar. Tatbikatlardan dolayı balinalar ürküyor, yaklaşmak istediğimizde de kaçıyorlar.” dedi.

Dünyaca ünlü yat firmasında hareketli saatler

Avrupa’nın en büyük tersanesi olarak nitelendirilen Muğla'nın Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi'ndeki DSV Yatçılık firmasında ortaklar arasında çıkan anlaşmazlık sonrası hareketli saatler yaşandı. İddiaya göre, firma ortaklarından Marmaris Yapı Şirketi, firma ortaklarından Ukraynalı işadamı Valeriy Stepanenkonu’nun odasını çilingir ile açmaya kalkınca kısa süreli arbede yaşandı. Olaya müdahale eden Jandarma ekipleri ortakları güçlükle sakinleştirdi. O anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Fok balığı görenleri heyecanlandırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan fok balığı görenleri heyecanlandırdı.

Çevre Katilleri İş Başında!

Bodrum’da boş bir araziye minibüsle 30 çuval hafriyat getirip boşaltan 2 kişi zabıta ekiplerini görünce indirdikleri hafriyat çuvallarını saniyeler içinde tekrar minibüs kasasına yüklediler. Komedi filmlerini aratmayan görüntüler ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Olayın ardından bölgeye hafriyat çuvalları atan şahıslara para cezası kesildiği öğrenildi.

Emniyetten 'Tutkanlar Çetesine' operasyon

FERDİ YAVUZ- Bodrum'da, ormanlık alana götürdükleri bir kişiyi döven ve o anları cep telefonuyla kaydeden 'Tutkanlar Çetesi' üyeleri Emniyet tarafından gerçekleştirilen operasyon ile yakalandı.

Marketlere Dadanan Cep Telefonu Hırsızları Polise Yakalandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, bir marketten cep telefonu çalan şahıslar Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü suç araştırma ekiplerinin titiz çalışması sonucu Antalya’nın Gazipaşa İlçesinde yakalandı.

İnfaz Koruma Memurunun Sır İntiharı

Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’nde görevli infaz memuru Üzeyir Güldiken (35) evinde tabanca ile başına ateş ederek intihar etti. Polis ekipleri Üzeyir Güldiken’in cep telefonu kayıtlarını inceleme altına aldı.