Babalar Haberleri

Babalar Haberleri

Başkan Akdenizli Personelinin Babalar Günü’nü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Babalar Günü dolayısıyla, belediye personeli babalara ve baba adaylarına hediye takdim ederek, günlerini kutladı.

BAŞKAN AKDENİZLİ, BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Babaların fedakarlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu kaydeden Başkan Akdenizli, şehit babaları başta olmak üzere tüm babaların ve baba adaylarının babalar gününü kutladı.

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı’nın “Babalar Günü” Mesajı

Yüreğiyle, fedakarlığıyla ömrünü ailesinin huzuruna, mutluluğuna, refahına adayan, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum.

Başkan Oktay'dan Babalar Günü mesajı

18 Haziran Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, tüm babaların ve baba adaylarının gününü kutladı.

ŞENEL SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI

Tayfune Güzide Şenel’in eşi, Başar ve Tevfik Görkem Şenel’in babaları Ecz. İlhan Şenel son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

AÇIKGÖZLÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ramazan ve Fatma Açıkgözlü kardeşlerin babaları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Müslüm Açıkgözlü dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Yeni Camii'de kılınan cenaze namazına CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, CHP Muğla Milletvekili A.A. Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GENÇLER 2 SENEDİR BİRİKTİRDİĞİ HARÇLIKLARI DEPREM BÖLGESİNE ULAŞTIRDI

Fethiye’de yaşayan iki genç kardeş, 2 yıldır kumbarada biriktirdiği paraları babaları Ali Rıza Pehlivan aracılığıyla depremzedeler için AFAD’a gönderdi.

Minikler Hünerlerini Gösterdi

Menteşe Belediyesi’nin geleneksel Yaz Kursları, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliklerle sona erdi. Etkinliğe anne babalarıyla katılan ve kursları başarıyla tamamlayan çocukların belgelerini eğitmenleri tarafından verildi.

BABALAR GÜNÜ’NDE ALIŞVERİŞ YOĞUNLUĞU

Her yıl Haziran ayının 3. haftasında kutlanan ve Babalar Günü'nün de alış veriş yoğunluğu yaşandı.

BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Fethiye Huzurevi tarafından Büyük Samanlık Koyu’nda düzenlenen etkinlikle babalar günü kutlandı.

KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı 19 Haziran günü kutlanan Babalar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MUĞLA’DA BABASININ BAYRAĞINI TAŞIYAN 63 KADININ BAŞARI HİKAYESİ TÖRENLE TANITILDI

Muğla’da işini babasından devralarak sürdüren 63 kadının başarı hikâyesinin kitap, film ve sanal ortamda anlatıldığı ‘Babalar ve Kızları’ projesi görkemli bir törenle tanıtıldı. Muğla Odaları ve Borsası’nının desteğiyle TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 2020 yılında başlatılan projenin tanıtım gecesine Türkiye Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin (TÜSİAD) ilk kadın başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ onur konuğu olarak katıldı. Törende projede yer alan kadın girişimcilere ve destekçilerine belge ve kitap takdim edildi. Projeye Fethiye ve Seydikemer’den katılan kadın girişimcilere belge ve kitapları, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tarafından verildi.

Genç Kızılay Fethiye Teşkilatından anlamlı ziyaret

Genç Kızılay Fethiye Teşkilatı babalar günü kapsamında şehit ailelerine ziyarette bulundu.

Babalar gününde iki kuşak biraraya geldi

Fethiye’de “Babalar Günü” nedeni ile Huzurevinde kalan yaşlılar ve Çocuk Evleri Sitesinde yaşayan çocuklar Büyük Samanlık Koyunda bir araya geldi. Gün boyu eğlenceli anların yaşandığı piknikte Çocuk Evleri Sitesinde yaşayan çocuklar, Huzurevinde yaşayan yaşlılara “Babalar Günü” hediyesi vererek günlerini kutladılar.

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Çoban’dan Babalar Günü mesajı

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, 20 Haziran Babalar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Tavlı, “Babalarımıza şükran borçluyuz”

Muğla Valisi Orhan Tavlı 20 Haziran Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Otgöz, Babalar Günü'nü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, babalar günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Türk kültüründe babaya yüklenen anlamın çok değerli olduğunu belirten Başkan Otgöz; “Baba, bir ailenin direği olduğu kadar toplumun şekillenmesinde de büyük bir role sahiptir" dedi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Demir’den Babalar Günü Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Babalar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aras’tan Babalar Günü mesajı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

7’den 70’e psikolojimiz bozuldu

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Liselere Geçiş Sınavı (LGS)’nin sonucunda öğrencilerin psikolojisinin bozulduğunu belirterek, “Dedeler, nineler Kovid-19 Pandemisinde hayatını kaybetti. Anneler, babalar işsiz…Şimdi de çocukları çok ağır sorularla sınavda boğdular. Ülke olarak 7’den 70’e hayatımızı felç ettiler. Ülke olarak depresyondayız” dedi.

Eski Başkan Saatcı’nın Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye Belediyesi eski başkanlarından Behçet Saatcı'nın babası Ahmet İhsan Saatcı 95 yaşında vefat etti. Fethiye'de 4 dönem başarılı şekilde belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı ve Prof. Dr. Mustafa Saatcı'nın babaları Ahmet İhsan Saatcı son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

İşimiz Temiz ile Babalar ve Kızları projelerine tam destek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projelerine tam destek. Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mehtap Şeniz Çahan’ın başkanlığında Muğlalı kadın girişimcilerle bir araya gelen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projeleri hakkında bilgi aldı. Muğla Kadın Girişimciler Kurulu’nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Osman Çıralı, “FTSO olarak kadın girişimcilerimizin her zaman ve her konuda yanınızdayız. “İşimiz Temiz” ve “Babalar ve Kızları” projeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” dedi. 

KGK Projelerini MİTSO ve BODTO’ya aktardı

TOBB KGK, ‘İşimiz Temiz’ ile ‘Babalar ve Kızları’ Projelerini anlatmak ve işbirliği sağlamak amacıyla MİTSO ve BODTO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu başkanları ile görüştü.

Bodrum'daki Kazada Hayatını Kaybeden Arkadaşlar Toprağa Verildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden iki yakın arkadaş memleketleri Zonguldak'ta toprağa verildi. İki gencin babaları taziyede güçlükle ayakta durabildi.

Başkan Gürün’den 'Babalar Günü' Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ev Satmaya Geldi Kayıplara Karıştı

İstanbul'dan geçtiğimiz gün damadının evini satmak için Datça'ya gelen 74 yaşındaki şeker hastası Tanju Erkut'tan 2 gündür haber alınamıyor. Yaşlı şahsı bulmak için tüm ekipler seferber olurken, Datça'ya gelen Erkut Ailesi, babalarının bulunması için herkesten yardım istedi.

Nikahlar, Belediye Nikah Salonunda Yapılacak

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ve ülke genelinde alınan sağlık tedbirleri kapsamında düğün salonları ve kır bahçelerinde yapılan nikah kıyma törenleri geçici bir süreliğine durduruldu. Bu kapsamda Menteşe Belediyesi Nikah Salonunda yapılacak nikah törenleri, sadece çiftlerin anne babaları ve şahitlerin huzurunda kıyılacak. 

100 Yaş Evi’nde Dedeler, Nineler ve Torunlar Buluşuyor

Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde çocukların büyükanne ve büyükbabaları ile birlikte sömestr tatilini verimli bir şekilde geçirmeleri amacıyla Dede-Nine-Torun Sanat Atölyesi çalışmaları başladı.