Başkan Akdenizli, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Seydikemer'de bir dizi ziyarette bulundular.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, Gençlik kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, MHP Seydikemer İlçe Başkanı ve İlçe Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. 
Seydikemer ziyaretlerine ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatından başlayan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, burada partililer ile bir araya geldi. Toplantıda yerel seçimler hakkında istişarede bulundular. 
Daha sonra Ören Mahallesine hareket eden partililer, balık üreticilerini ziyaret edip, balık üretim tesisinde incelemelerde bulundular. Üreticilerin taleplerini dinleyen Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla Alabalık Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüseyin Yıldırım’dan alabalık üretimiyle ilgili bilgi aldılar.
Son olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde sanayi esnafıyla bir araya gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, esnafın taleplerini dinlediler. Ziyaretlerde vatandaşlar Cumhur İttifakının adaylarına büyük bir ilgi gösterdiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN