Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nden 'Bir İmza Bir Hayat' mesajı

Organ Bağışı haftası kapsamında Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nde farkındalık etkinliği düzenlendi. Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Barış Gürcü, 'Bir insanın bir insana verebileceği en büyük hediye organ bağışıdır' diyerek herkesi bu hayati adamı atmaya davet etti.

Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla hastane içinde bilgilendirme ve kayıt masası kurdu. Kurulan masada dileyenler bağış formlarını doldurarak kampanyaya destek verdi. Etkinlikte, organ bağışının önemine dikkat çekilerek, çalışanlar, hastalar ve ziyaretçiler bu konuda bilgilendirildi.

Hastanenin Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Barış Gürcü, organ bağışının hayat kurtaran bir iyilik olduğunu vurguladı. Gürcü, 'Dünyada bilim ve teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, organ bağışına olan ihtiyaç azalmıyor. Bir insanın bir insana verebileceği organ bağışı, dünyadaki en güzel hediye bence. Bu bilinçle hastanemizde farkındalık oluşturmak istedik' dedi.
Gürcü, etkinlik kapsamında herkesi organ bağışına davet ettiklerini belirterek, 'Tüm çalışanlarımız, hastalarımız ve ziyaretçilerimize bu konunun önemini anlatmak istiyoruz. Herkes bir imza kadar yakın ama bir o kadar da büyük olan bu iyiliğe adım atabilir' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme