Fethiye Kaymakamı Ertaş, Muhtarlara Yönelik AFAD Eğitimine Katıldı
Muğla AFAD tarafından Fethiye Kaymakamlığı'nda düzenlenen Afet Farkındalık Eğitimi'nde muhtarlara afet öncesi ve sonrası yapılması gerekenler anlatıldı. Eğitime Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş da katıldı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, afetlere hazırlık kapsamında muhtarlara yönelik önemli bir eğitim düzenlendi. Fethiye Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş da katıldı.
Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından verilen Afet Farkındalık Eğitiminde, muhtarlara afet öncesi alınması gereken önlemler, afet sırasında doğru hareket tarzları ve afet sonrası kriz yönetimi konularında kapsamlı bilgiler aktarıldı. Eğitimde deprem, yangın, sel ve heyelan gibi doğa kaynaklı afetlere karşı mahalle düzeyinde nasıl hazırlık yapılması gerektiği ele alındı.