Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan Sanayide Aşure Etkinliği
Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından, Muharrem Ayı dolayısıyla Fethiye Sanayi'sinde aşure etkinliği düzenlendi.
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Muharrem Ayı dolayısıyla Fethiye Sanayi'sinde aşure etkinliği düzenlediklerini açıkladı. Etkinliğin esnafların talebi üzerine hayata geçirildiğini belirten Başkan Soydemir, bu tür organizasyonların birlik, beraberlik, dayanışma, bolluk ve bereketin sembolü olduğunu vurguladı.
'Bu Tür Etkinliklere Devam Edeceğiz'
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir: 'Muharrem Ayı dolayısıyla Sanayi sitesinde aşure etkinliği düzenledik. Bu aşure etkinliği esnaflarımızla birlik, beraberlik, dayanışma, bolluk, bereketlik, verimlilik anlamında onlardan böyle bir talep geldi, biz de bunu değerlendirdik. Biliyorsunuz bu etkinliği geçen sene de yapmaya devam ettik, bu sene de sürdürdük, devam ettik. Önümüzdeki günlerde de çarşı esnafı ile değerlendireceğiz. Bütün esnaflarımıza bu etkinlikler ile bizleri onurlandırdıkları için, bizleri mutlu ettikleri için ben teşekkür ediyorum. Allah'tan onlara bol kazançlar temenni ediyorum.' dedi.