Milletvekili adayı Otgöz, ilgiyle karşılandı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Milas'a bağlı Ovakışlacık Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Otgöz'e bu gezisinde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin büyük bir önem taşıdığını söyledi. AK Parti hükümeti tarafından ülke ve bölge genelinde yapılan çalışmaları anlatan Milletvekili Adayı Otgöz, halkın teveccühüyle bu seçimlerden galibiyetle ayrılacaklarını dile getirdi.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, “Tabii ki Milas, siyasi hafızası çok güçlü bir kent. Geçmişte gerek sağ siyasette gerek sol siyasette çok ciddi anlamda kanaat önderi olmuş insanları bağrından çıkarmış bir kenttir burası. Seçim öncesi vatandaşların olumlu ve olumsuz tepkilerini alıyoruz her siyasi parti gibi. Milas, siyasi bir yer. Atatürk milliyetçisi bir bölge. Kendisiyle çok fazla uğraşılmasını sevmez. Biz bu bölgenin her bir noktasında bize olumlu geri dönüşleri görüyoruz.”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz ise, “Bugün Milas Ovakışlacık’tayız. Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tabii ki Milas, Muğla siyasetinde önemli bir bölge. Her zaman bu değerini Muğla’da ispat etmiştir. Milas, Muğla’da çalıştığım ilçelerin başında geliyor. Bizi son derece iyi karşılıyorlar. Seçim içerisinde tartışmalar da olacak, doğru yol bulunacak. Bu da normal, siyasetin doğasında var. Ben Milas’ta büyük bir oy patlaması yapacağımıza inanıyorum. Bugünden önce Muğla’nın diğer ilçelerindeydim. Her tarafı çok güzel.  Muğla kararını vermiş. Allah’ın izniyle birinci turda cumhurbaşkanımız açık ara önde girecek ve milletvekilinde de çoğunluk sağlayacağımıza inanıyorum. Bize çok destek veriyorlar biz 3-4 milletvekili çıkaracağımıza inanıyoruz. Ben bu seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kararsız çok az seçmen var diyebilirim. Muğla kararını vermiş. Kırsal alanlara gittiğimiz zaman vatandaşlar girdi fiyatlarından, elektrik, mazot bir takım sıkıntılar var. İnşallah bunu da mecliste biz takip edeceğiz. Vatandaşta bu konuda haklıdır. İnşallah bunu da biz çözeceğiz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN