Milletvekili Adayı Tosun Açıklamalarda Bulundu

İyi Parti Muğla 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tosun diğer milletvekili adaylarıyla, Bodrum Denizciler Derneği'nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Bodrum Denizciler Derneği’nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili Adayı Mehmet Tosun 14 Mayıs seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamada Tosun: “Bugün İYİ Parti Muğla milletvekili adayları olarak İl Başkanımız’ın öncülüğünde Muğla’mızın en güzel ilçelerinden birisi olan Bodrum’dayız. Bugün için Bodrum’da dolu dolu bir seçim programı hazırladık, çalışma takvimi yaptık. İyi parti olarak 14 Mayıs seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde, gittiğimiz her yerde vatandaşımızın teveccühünü kazanarak ve bunu da inşallah sandıkta tercihe dönüştürmek üzere azim ve kararlılık içerisinde çalışıyoruz. Hepimizin beklediği mutlu bir Türk iyeye inşallah 15 mayısta kavuşacağız. İktidara hazırız, millet ittifakının iktidarına hazırız. Bir taraftan sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için çalışıyoruz bir taraftan da iyi parti olarak Muğla’mız, Bodrum’umuz adına mümkün olduğu kadar fazla sayıda milletvekiliyle temsil hakkını elde edebilmek için çalışıyoruz. Ama Bodrum özelinde de inşallah İYİ Parti olarak biz 32 yıl aradan sonra bir milletvekili çıkartma gayreti ve kararlılığı içerisindeyiz. Bunu başaracağımıza inanıyorum” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN