MAVİ GRUP SEYDİKEMER ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, kalabalık bir heyetle Seydikemer'de ziyaretlerde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Başkan Çıralı ve yönetimi resmi kurumların ardından ilçenin tüm ticarethanelerini ziyaret etti. FTSO üyeleri ve esnaf tarafından da ilgiyle karşılanan Başkan Çıralı ve beraberindekiler Fethiye ve Seydikemer’in ayrılmaz bir bütün olduğunu belirterek, büyük projelerde bölgeyi kalkındırmak için çok daha güçlü geleceklerini dile getirdi. Fethiye ve Seydikemer’in ilk coğrafi işaretini Seydiler Kilimi’ne aldıklarını hatırlatan Başkan Çıralı, Seydikemer’e kazandırdıklarını Seydikemer Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesinin ilçenin ticari hayatında büyük bir değişim yapmasını beklediklerini söyledi.

“ÜYELERİMİZLE HER ZAMAN BİR ARADAYIZ.”
Seydikemer’in gelişimi için tüm paydaşlarla uyum içinde çalıştıklarını önümüzdeki dönemde de çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çıralı, “Biliyorsunuz Seydikemerimiz, ticaret odası olarak Fethiyemize bağlı. 2 ilçenin de tek ticaret odasıyız. 15 Ekim Cumartesi günü seçimimiz olacak. Üyelerimizle her zaman bir aradayız ancak bir kez daha buluşalım istedik. Burası benimde köyüm, üyelerimizi, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’ü ve Kaymakamımızı ziyaret ettik. FTSO olarak çalışmalarımızın çoğunluğunu turizme ve tarıma yönelik yapıyoruz. Tarım anlamında yapılan çalışmalarımızın yoğunluğu Seydikemer bölgemizde toplanıyor. Özellikle Çobanisa Mahallesi’nde kurulacak Organize Sanayi Bölgesi bizler için çok önemli. Bu proje için çok çalıştık ve mutlu sona ulaştık. Bugün öğlenden sonra 14.30’da Valimizin de katılımıyla, bir toplantı daha yapacağız. Üyelerimizden bizleri daha güçlü desteklemelerini istiyoruz. İlgilerini desteklerini sağ olsunlar fazlasıyla görüyoruz. Seydikemerimizin, Fethiyemizin gelişimi için gece gündüz çalıştık. Yeni dönemde de çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN