Fethiye Yeni Nesil Plus'ta, FTSO üyelerine özel indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Yeni Nesil Plus Kurs Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında FTSO üyelerine yüzde 15 indirim uygulanacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Fethiye Yeni Nesil Plus Kurs Merkezi Kurucu Müdürü Halide İnan tarafından imzalanan protokol uyarınca, FTSO üyelerine ve çalışanlarının birinci derece yakınlarına üniversiteye hazırlık kurslarında yüzde 15 indirim yapılacak. 

Oda üyelerine iş hayatlarının yanı sıra sosyal hayatlarında da destek olmak amacıyla indirim protokolleri imzaladıklarını vurgulayan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, bu konuda işbirliği yapan firmalara teşekkür etti. Çıralı, Fethiye Yeni Nesil Plus Kurs Merkezi ile imzalanan üye indirim protokol çerçevesinde FTSO üyelerinin ve çalışanlarının birinci derece yakınlarına üniversiteye hazırlık kurs ücretlerinde yüzde 15 indirim uygulanacağını belirterek protokolün hayırlı olmasını diledi. 

Fethiye Yeni Nesil Plus Kurucu Müdürü Halide İnan da Başkan Çıralı’ya teşekkür ederek, FTSO üyelerine özel yüzde 15 indirim imkanı sağlayan protokolün 1 yıl süreyle geçerli olacağını söyledi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN