Fethiye'de dışarıda iftar yapma maliyeti ne kadar?

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başlıyor. Peki bu yıl dışarıda iftar yapmanın bedeli ne? Fethiye'de 2024 iftar menüleri ne kadar? İşte detaylar...

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ramazan ayı pazartesi günü başlıyor. Yarın gece ilk sahura kalkılacak, pazartesi günü ilk oruçlar tutulacak ve ilk iftarlar yapılacak. Ramazan ayında dışarıda iftar yapmak isteyenler iftar menülerinin fiyatını araştırıyor.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ramazan ayında iftar menülerinin maliyetini sizler için araştırdık. Bir esnaf lokantasında iftar açmanın kişi başı fiyatı ne kadar? 4 kişilik bir ailenin dışarıda iftar yapmanın maliyeti ne kadar? Esnaf lokantası çalışanına sorduk..
“BİR KİŞİNİN MALİYETİ 250 TL, 4 KİŞİLİK BİR AİLENİN MALİYETİ 1000 TL!”
Esnaf Lokantası çalışanı Hüseyin Kaleci, mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada Fethiye’de bir kişinin ve 4 kişilik bir ailenin dışarıda iftar yapmasının maliyetini açıkladı. Kaleci yaptığı açıklamada “İftarda kişi başı maliyeti 250 TL’yi buluyor. 4 kişilik bir aile geldiği zaman bu fiyat 1000 TL’yi buluyor. Menümüzde; Mercimek çorbası veriyoruz yanında salata, pilav ve ana yemek veriyoruz. Bu menünün fiyatı 250 TL tutuyor. 4 kişi bir aile bu menüden yediği zaman fiyatı 1000 TL’yi buluyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN