Fethiye'de binlerce kişi TOGG'u karşıladı

Fethiye'ye getirilen ilk yerli ve milli araç Togg Beşkaza meydanında toplanan binlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de yaşayan vatandaşlar “Recep Tayyip Erdoğan” sloganı atarak Togg'un etrafını sararak sevgi gösterisinde bulundu. 48 TOGG 48 plakalı aracı görmek için Fethiye’de izdiham yaşandı.

Türkiye’nin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili Togg; geçtiğimiz mart ayında seri üretime başladı ve yakın zamanda binlerce yerli araç banttan indirildi. Beşkaza meydanında binlerce vatandaş tarafından Türk Bayraklarıyla karşılanan Togg’un etrafında meşaleler yakıldı. Binlerce vatandaş cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı ve video çekebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Üçlükle Fethiye şehir merkezinde ilerleyen Türkiye’nin milli gururu Togg; yoğun kalabalık eşliğinde Beşkaza meydanına gelerek,  Atatürk anıtı önüne çekildi. Türkiye’nin gururu Togg’u görebilmek için binlerce vatandaş akın etti.

Togg’un Beşkaza Meydanı Atatürk anıtı önünde gerçekleşen buluşma etkinliğine; AK Parti Muğla milletvekili adayı Yakup Otgöz,  AK Parti Fethiye ilçe yönetimi ve Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli’de katılarak vatandaşların sevincini paylaştılar.  Vatandaşlar Togg'u görmenin gururunu ve onurunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçenlere minnettar olduklarını dile getirdiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN