Yeni Dönem KGK ve GGK Başkanları Seçildi

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimle belirlenen TOBB Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İl İcra Komitesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İl İcra Komitesi Üyeleri, düzenlenen ilk gündemli toplantı ile bir araya gelerek Başkan ve Başkan Yardımcısı seçimlerini gerçekleştirdi. KGK İcra Komitesi Başkanı olarak Mehtap Şeniz Çahan yeniden seçilirken, GGK İcra Komitesi Başkanlığına Berke Altınsoy seçildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları İl İcra Komiteleri seçimleri 19 Ekim Perşembe günü Tüm Muğla Odaları ve Borsa’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilmişti. İcra komitelerine seçilen üyeler gündemli ilk toplantılarını, 27 Ekim Cuma günü Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ilk gündemli toplantıda başkan ve başkan yardımcıları seçildi.
KGK İcra Komitesi Başkanı Oy Birliği İle Yeniden Mehtap Şeniz Çahan Seçildi
Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin ilk toplantısına, MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve kurulun doğal üyeleri MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal ile MUTSO Genel Sekreter Yardımcısı Elvan Kocagöz katıldı. Kurulun işleyişi ve seçimin şekline yönelik bilgi verilen toplantıda, Mehtap Şeniz Çahan oy birliği ile yeniden başkan seçildi.  Muğla Ticaret ve Sanayi Odasından Aslı Karataş, Bodrum Ticaret Odasından Gamze Demirci, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasından Sevilay Akın Ünver, Marmaris Ticaret Odasından Pelin Yaylalı, Milas Ticaret ve Sanayi Odasından Feray Serat ise başkan yardımcısı oldular.
GGK İcra Komitesi Başkanı Berke Altınsoy Seçildi
Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin ilk toplantısının açılışına yine MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve kurulun doğal üyeleri MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çahan ile MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen katıldı. Mehmet Çüçen, kurulun işleyişi ve seçimin şekline yönelik bilgi verdi. Başkanlık ve başkan yardımcılığı görevleri için yapılan seçimin sonucunda Berke Altınsoy başkan olurken, Muğla Ticaret ve Sanayi Odasından Alperen Meşeli, Bodrum Ticaret Odasından Beyza Kocadon, Marmaris Ticaret Odasından Birgül Demir, Milas Ticaret ve Sanayi Odasından Merve Bakçek, Muğla Ticaret Borsasından İbrahim Zeybek, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasından Ali Rıza Günal, başkan yardımcılığı görevlerine seçildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN