'Yaz Konserleri' vatandaştan tam not aldı

Fethiye'nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro'da 'Yaz Konserleri' kapsamında başlatılan programlar sona erdi. Konserlerin vatandaşlar tarafından tam not aldığını söyleyen BarBunn Cafe Bistro işletmecisi Fırat Çatal, FRT TV'ye konuştu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

“Yaz Konserleri” vatandaştan tam not aldıBarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında Derya Bedavacı, Sakiler, Gökhan Tepe ve Serkan Kaya sahne aldı. Tamamlanan konserlerin vatandaşlar tarafından beğenildiğini ve yeni sezonda yapılmasının istediğini belirten BarBunn Cafe Bistro işletmecisi Fırat Çatal, FRT TV’ye açıklamalarda bulundu.

BarBunn Cafe Bistro işletmecisi Fırat Çatal, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“2019'dan beri BarBunn Cafe Bistro işletmecisiyim. Serkan Kaya konserleri, yaz konserlerinin sonuncusuydu. 2023 Yaz Konserleri kapsamında 4 tane büyük konser yaptık. Sezonu Derya Bedavacı ile açtık, sonrasında Sakiler konserini yaptık. Ardından Gökhan Tepe geldi. Sonunda da “Gala” konsepti ile Serkan Kaya'yı misafir ettik ve sezon kapanışına geçtik.
Biz bu konserlerde toplamda 2500-3000 kişiyi ağırladık. En çok talebi Serkan Kaya'da aldık. Çünkü “Gala” gecesi olduğu için çok fazla bir talep vardı. Hatta kabul edemediğimiz geri çevirmek zorunda olduğumuz misafirlerimiz de oldu onlardan tekrardan özür diliyoruz. Bu sezonun son konseriydi ve güzel bir şekilde bitirdik. 
Hava şartları devam ettikçe açık sahnemiz devam edecek. Diğer ayın 15'inden sonra 1 ay ara verip sahne bölümünü kapalı alana taşıyacağız. Haftanın 3 günü olacak şekilde canlı müziklerimiz devam edecek. Turizm sezonumuz seçimlerden dolayı yavaş başladı. Haziran'ın sonu gibi resmen faaliyete geçtik. Temmuz ve Ağustos ayları çok yoğun geçti. Okulların açılmasıyla beraber bugün itibariyle düşüşe geçtik. Ekim ayını da bu şekil geçirip kış sezonuna güzel bir geçiş yapmak istiyoruz."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN