Vali İdris Akbıyık'tan Kavaklıdere Ziyaretleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık ilçe ziyaretleri kapsamında Kavaklıdere ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Valisi İdris Akbıyık, İlk olarak Kavaklıdere Kaymakamlığını ziyaret ederek Kavaklıdere Kaymakam Vekili,  Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, kurum ve kuruluş müdürleri, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

İlçenin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali İdris Akbıyık  Kavaklıdere ilçesine değer katacak yatırım ve projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Ardından Kavaklıdere Belediyesini ziyaret ederek, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’den ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler ile altyapı ve üstyapı yatırımları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretine devam eden Vali İdris Akbıyık, Kavaklıdere ilçesinde Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların istek, talep ve önerilerini dinledi.

Devletin ve vatandaşların yanında olduğunu vurgulayan Vali İdris Akbıyık, Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde, vatandaşların talep ve isteklerine çözümler üretilmesinde, vatandaş memnuniyetini esas alan bir anlayışla çalışmaya devam edileceğini ifade etti.

Vali İdris Akbıyık, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden sonra Kavaklıdere ilçesinin geleneksel bakırcılık sanatını yaşatan esnaf ve zanaatkarları ziyaret etti.

Ham bakırı maharetli elleriyle sabırla döverek çeşitli formlarda birer sanat eserine dönüştüren ustalardan bilgi alan Vali İdris Akbıyık  “Ustalarımız sabırla bakırı nakış nakış işleyerek hem bakırcılığı yaşatıyor, hem sanat eseri üretiyor, hem de ticari hayata katkı sağlıyor, biz de Bakır ustalarımızın bu nadide eserlerinin hediyelik olarak sunulması ve tanıtılması için her zaman destekçileri olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN