Vali İdris Akbıyık'ın Yatağan Ziyareti

Muğla Valisi İdris Akbıyık ilçe ziyaretleri kapsamında Yatağan ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Valisi İdris Akbıyık, ilk olarak Yatağan Kaymakamlığında Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, kurum ve kuruluş müdürleri, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

İlçenin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali İdris Akbıyık,  Yatağan ilçesine değer katacak yatırım ve projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Ardından Vali İdris Akbıyık Yatağan Belediyesini ziyaret ederek, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’den ilçede tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler, altyapı ve üstyapı yatırımları ile kültürel zenginliği geliştirme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarete devam eden Vali Akbıyık,  Yatağan ilçesinde çarşamba günleri kurulan giyim pazarını, esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. 

Esnafın ve vatandaşların istek talep ve önerilerini dinleyen Vali İdris Akbıyık esnaflara hayırlı işler, vatandaşlara hayırlı alışverişler temenni etti.

Esnaf ve vatandaş ziyaretinden sonra Vali Akbıyık yanındaki heyeti ile birlikte Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca restore edilen Yatağan Ebubekir (Ahi Sinan) Camisinde incelemelerde bulundu. Namaz çıkışında cemaatle bir araya gelerek sohbet etti talep ve önerilerini dinledi.

Muğla Valisi İdris Akbıyık, daha sonra Yatağan İlçesinde yapımı devam eden yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak,  TOKİ yetkililerinden bilgi aldı.

İlçe ziyareti kapsamında Yatağan ilçesinde Konak Mahallesi muhtarı Gülgün Ülkü’yü ziyaret ederek Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca yapılıp teslim edilen muhtarlık binasında incelemelerde bulundu.
Son olarak Vali Akbıyık, Yatağan ilçesindeki Orman Yangını İlk Müdahale ekibini ziyaret ederek Yatağan ilçesindeki orman yangınlarına karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Yatağan İlçesinde olası bir orman yangınına anında müdahaleye hazır hava ve kara ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İdris Akbıyık, Yeşil Vatanın korunmasında karadan ve havadan cansiperane mücadele eden  “Ormanın Kahramanları’na” teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN