Ülkü Ocaklarından 15 Temmuz Mesajı

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Başkanı Oğuzhan Teke, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe girişimi Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin Kahraman evlatları tarafından bertaraf edilmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere miras bıraktığı bu vatan Çanakkale ruhu ile savunulmuş 251 şehidimizin 2196 gazimizin tertemiz kanları vatan toprakları ile buluşmuştur. Binlerce yıldır var olan Kadim Türk Devleti; Emperyalistlere, Siyonistlere ve onların kuklası FETÖ'cü hainlere, Bu Milletin Baş eğmeyeceğini bir kere daha göstermiştir!Bizler Ülkücü Türk gençliği olarak; Cesareti Kürşat'tan, bilgeliği Tonyukuk'tan Türk-İslam sevdasını Hoca Ahmet Yesevi Ocağından alan, Söz konusu vatan olduğunda ise en gelişmiş silahtan bile daha tehlikeli olan Vatan Evlatlarıyız. Her an Her şeye hazırız! Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin de söylediği gibi
 'Türkiye yeni bir işgal girişimine maruz kalırsa hiçbir suçlu ve hain sağ kalmayacaktır' diyerek, Sözlerimi sonlandırıyorum... Allah Türk yüzyılında milletimizi korusun Devletimizi yüceltsin.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN